Najnovije

Milo stoički izdržao što su mu zaplenili tonu i po kokaina, pa pričao o napadu u Kabulu!

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović osudio je terorističke napade na aerodromu u Kabulu u kojima je stradalo više desetina civila i vojnika, uključujući pripadnike oružanih snaga savezničke vojske SAD-a. On je poručio da je suzbijanje i borba protiv terorizma zahtevaju bezuslovnu saradnju i odgovornost, i ostaju prioritet Crne Gore i naših saveznika.

Milo Đukanović. (Foto: Jutjub)

“Snažno osuđujem jučerašnje užasne terorističke napade na aerodromu u Kabulu u kojima je stradalo više desetina civila i vojnika, uključujući pripadnike oružanih snaga savezničke vojske SAD”, napisao je Đukanović na Tviteru.

Prema njegovim rečima u uslovima kompleksnih izazova za bezbednost Avganistana i sigurnost života njegovih građana, promene koje su se desile ne smeju voditi otvaranju prostora za nove spirale nasilja, ekstremiste i njihove bezumne akcije.

“Suzbijanje i borba protiv terorizma zahtevaju bezuslovnu saradnju i odgovornost, i ostaju prioritet Crne Gore i naših saveznika”, zaključio je Đukanović.

Zanimljivo, Đukanović se nije osvrnuo na događaj od sinoć, kada je u Crnoj Gori, policija pronašla i oduzela rekordnu količinu kokaina. Podsetimo, sinoć je u Podgorici „pao“ tovar od preko tonu i po kokaina.

Pred milionima otkriveni zlonamerni planovi crnogorskog predsednika! Više o tome OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA