Najnovije

Najnoviji horor film "Kendmen" stigao je u domaće bioskope

Najnoviji horor film "Kendmen", dobitnika oskara DŽordana Pila, stigao je u domaće bioskope. Ne propustite da na velikom platnu doživite ovo intenzivno filmsko ostvarenje, koje vas nikako neće ostaviti ravnodušnim.

Foto. Taramaunt

Ove jeseni, dobitnik Oskara, DŽordan Pil, oslobodiće potpuno osveženu urbanu legendu koja ledi krv u žilama, kojom su vas stariji prijatelji ili rođaci sigurno plašili pred spavanje: "Kendimen". Mlada rediteljka u usponu, Nia Dakosta, režira ovu savremenu reinkarnaciju kultnog klasika.

Dokle god doseže sećanje meštana, mirno čikaško naselje teroriše priča o duhu ubici koji umesto ruke ima kuku, a koga vrlo lako mogu prizvati oni koji su dovoljno smeli da pet puta za redom, gledajući se u ogledalo, ponove njegovo ime. Sada, deceniju pošto su kule u naselju srušene, vizuelni umetnik Entoni Mekoj i njegova devojka, direktorka galerije, Brijana Kartrajt, useljavaju se u luksuzni stan, preuređen do neprepoznatljivosti. Entoni će otkriti zastrašujuću, istinitu priču koja stoji iza Kendimena. Nestrpljiv da održi svoj umetnički status u čikaškim krugovima, on počinje da istražuje jezive detalje i ne sluteći otvara vrata u prošlost, raskrinkava vlastiti um i pokreće nezaustavljiv talas nasilja koji ga sudara sa tokom vlastite sudbine.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA