Najnovije

TEPIĆKA O IZBORIMA: Vučić bi ukrao samo još više!

Znali smo da ako tražimo odlaganje izbora na jesen sa boljim uslovima, da Vučić neće smeti da samo sa Nestorovićem i lažnim listama organizuje izbore, jer tada ne bi izašlo ni 30 odsto birača. U takvoj pat poziciji u kojoj je bio Vučić, a nakon potpisivanja dogovora sa koalicijom Nada i Proglasom, odjednom je deo kolega odlučio da od svih ovih činjenica okrene glavu i najavili su da pobeđuju, kaže Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, u intervjuu za Danas.
Tepić

Tepić

“Svako ko kaže da bi se pobedilo u Beogradu ukoliko bi svi izašli na ove takozvane izbore, zna da to nije tačno. Vučić bi samo ukrao još više.”, kaže potpredsednica SSP-a. 

“Podvlačim, Vučić je spreman da ukrade koliko god mu je potrebno glasova. Od eminentnih istraživačkih agencija jasno nam je pre raspisivanja izbora ukazano da najmanje trećina građana koji su nam dali poverenje u decembru, neće izaći na ove lažne izbore ukoliko se ne promene bar elementarni izborni uslovi. Dakle sve se isto dogodilo kao u decembru, samo što se sindrom krađe iz Beograda sada raširio i po Srbiji”, objašnjava Tepićka.

Pročitajte OVDE šta je poručio SSP o borbi za bolje izborne uslove

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA