Najnovije

Ako vas teraju da se vakcinišete, pozovite se na ovo opredeljenje!

Nakon otkrića da bi pola miliona vegana u Velikoj Britaniji mogli biti u mogućnosti da odbiju vakcinaciju na radnom mestu zbog svojih uverenja zaštićenih zakonom o zapošljavanju, glumac Lorens Foks najavio je da se sada identifikuje kao „trans vegan“.

Ilustracija (Foto: pixabay. com)

„Prošle godine, sud je presudio da je takozvano etičko veganstvo zaštićena karakteristika, što znači da bi poslodavci rizikovali pravnu radnju ako narede vakcinaciju takvog osoblja“, prenosi Dejli Telegraf.

Radnici sa drugim verskim uverenjima takođe mogu navesti status zaštićene kategorije kako bi izbegli prisilnu vakcinaciju od strane poslodavaca.

„Neki etički vegani možda se neće složiti sa činjenicom da su vakcine testirane na životinjama. [Sud za rad] je ranije presudio da je etičko veganstvo uverenje koje se može zaštititi “, rekao je portparol advokatske firme Levis Silkin.

Iako vakcine protiv kovida19 ne sadrže ništa dobijeno od životinja, testirane su na životinjama.

DŽenet Rovli, veganska advokatica u Veganskom društvu, rekla je da je primila oko 100 poruka od zabrinutih vegana u kojima se kaže „da su psihološki ozbiljno pogođeni jer se moraju suočiti s ovom dilemom“.

Glumac i aktivista protiv prisilnog zaključavanja Lorens Foks reagovao je na vest proglasivši novi identitet, koji će sigurno podeliti bezbroj drugih.

„Od danas se identifikujem kao trans vegan“, napisao je na Tviteru.

„Ja ću jesti samo biljnu hranu i srednje pečene odreske. I piletinu, salamu i svinjetinu „, dodao je Foks.

Za milione Britanaca, posebno mlađih ljudi, za koje je veća verovatnoća da će umreti od nuspojava vakcine nego od samog virusa, njihovo odbijanje da zastraše morajući da budu vakcinisani kao radno stanje može se svesti na jednu izjavu prkosa.

„Sada smo svi trans vegani.“

Da li korona može smanjiti muški polni organ pročitajte OVDE.

Izvor: logicno.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA