Najnovije

HIT: Zurab doneo medalju, pa opsovao u studiju (VIDEO)

Osvojila je Srbija u petak i sedmu i osmu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju ovog petka, ali nešto ranije, u sredu, šestu je Srbiji doneo Zurab Datunašvili.

Incident u studiju (Foto: Tviter printskrin)

Rvač koji se nekada takmičio pod zastavom Gruzije, a sada pod srpskom trobojkom, stigao je u Beograd, a tom prilikom je gostujući u emisiji RTS-a sve iznenadio kada je u živom programu otkrio koju je prvu reč naučio na srpskom jeziku... I opsovao!

Zurab Datunašvili je osvojio bronzanu medalju u rvanju grčkom-rimskim stilom, u kategoriji 87 kilograma, a onda je rešio da se srpskoj javnosti bliže predstavi i opiše kako je nastupati pod zastavom Srbije i predstavljati je na najvećim takmičenjima.

Gostujući u emisiji "Olimpijsko popodne" na RTS-u, Datunašvili je bio upitan i koja je prva reč koju je naučio na srpskom jeziku, a Zurab je sve iznenadio psovkom:

"Je**te", rekao je Datunašvili sa blagim osmehom na licu, a taj odgovor je posebno iznenadio voditeljku Draganu Kosjerinu. Svi u studiju su se i dobrano nasmejali, ipak, posle svega je "bronzani" rvač Srbije otkrio da je tu bilo i drugih reči, poput "100 posto, hvala..."

O našoj zlatnoj karatistkinji pročitajte i pogledajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA