Najnovije

ENGDAL: Nacionalni suverenitet pretnja globalistima, Kosovo je deo globalnog rata za budućnost čovečanstva

Srpski narod kroz svoju dugu istoriju mnogo je postradao, ali uvek je nalazio izlaz, i uveren sam da ćete i sada pronaći put, koliko god to u ovom trenutku teško izgledalo, kaže ugledni američko-nemački nezavisni autor, novinar, istraživač geostrateških, ekonomskih pitanja i dobar poznavalac istorije Balkana Frederik Vilijam Engdal, prenosi Tanjug.

Kosovska Mitrovica (Foto: Jutjub)

"Ovoga puta na udaru je čitavo čovečanstvo i ako to shvatimo, to nam umnogome povećava šanse. NATO i EU danas nisu dobro rešenje za bilo koju naciju", rekao je Engdal za Novosti.

Smatra da je EU bankrot konstrukcija koja za cilj ima oduzimanje sloboda državama članicama radi globalističkih interesa, a NATO je "policijska ruka" tih interesa.

Komentarišući to da uporedo sa pritiskom na Republiku Srpsku, iz SAD i EU stižu sve arogantniji zahtevi sa Srbija prizna nezavisnost Kosova, Engdal kaže da je isti plan za namerno uništavanje Jugoslavije i demonizovanje srpskog naroda, primenjen i na Kosovo.

"Sve je to deo globalnog rata za budućnost čovečanstva. Svaki privid nacionalnog suverenog identiteta je pretnja tim globalistima iz Davosa, uključujući suverenitet Srbije, Rusije, Grčke, čija istorija i kultura imaju puno toga zajedničkog", kazao je Engdal.

Čije je stratište Srebrenica, saznajte OVDE.

Izvor: Tanjug/Kosovo onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA