Najnovije

HAOS U LONDONU! GRAĐANI PROTIV KOVID PROPAGANDE! Demonstranti napali policiju, pokušali da provale u zgradu Bi-Bi-Sija! (VIDEO)

Snimci koji su postavljeni na društvenim mrežama pokazuju grupu antivksera koji pokušavaju da uđu u zgradu „Bi-Bi-Si studios“ u Vajt sitiju, u zapadnom Londonu, dok ih sprečava mala grupa uniformisanih policajaca.

Protesti u Londonu. (Foto: Jutjub)

Demonstranti su navodno bili iz „Glasa javnosti“ (Official voice), grupe koja veruje da bi pojedinci trebalo da sami donesu odluku da li će se vakcinisati ili ne i protivi se pritisku vlade na organizacije i ljude da se vakcinišu.

„Grupa demonstranata nakon što je krenula iz Šepards buš grina oko 13 sati, zaustavila se ispred komercijalnih prostorija u Vud lejnu, u Vajt sitiju. Nije bilo hapšenja, ali će prisutni policajci nastaviti da prate situaciju“, saopštila je londonska policija, prenosi „San“.

Zgrada u Vajt sitiju i dalje je poznata kao Televizijski centar, iako više nije sedište Bi-Bi-Sija i u njoj se uglavnom nalaze luksuzni stanovi.

Demonstracije su usledile nakon što je premijer Boris DŽonson predložio da u noćnim klubovima može biti dozvoljen pristup samo revakcinisanim osobama.

Da bi bio usvojen taj predlog, potrebno je doneti nove zakone, a oko 50 poslanika vladajućih konzervativaca zapretilo je da će glasati protiv.
Mnogi antivakseri tvrde da je Bi-Bi-Si bio previše nekritičan prema vladinoj politici koja, po njihovom mišljenju, krši građanska prava i slobode, prenosi Sputnjik internešnal.

Stejt department usvojio odluku, Moskva žestoko reagovala! Više o tome OVDE.

Izvor: rs.sputniknews. com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA