Najnovije

VUKAO JE PO PODU U GAĆAMA?! Jezivi detalji tuče Maje i Cara: Srušila se, morala da reaguje policija?

Nekadašnji zadrugari Maja Marinković i Filip Car pre nekoliko dana napravili su haos u Beču, kada su se potukli u stanu u kojem su odseli, a kako pišu mediji, scena koja se odigrala u zgradi bila je jeziva.

Maja i Car (Foto: Instagram)

Marinkovićeva je plakala i urlala na sav glas, a njeni krici odzvanjali su čitavom zgradom, zbog čega su pojedine komšije izašle iz svojih stanova kako bi videli o čemu se radi.

Oni su zatim rekli da će zvati policiju, ali za sada nije poznato šta se nakon toga dogodilo i da li je policija zaista došla.

Maja se zatim srušila na pod, a Filip Car ju je, samo u donjem vešu, vukao po hodniku, dok su vrata stana sve vreme bila otvorena.

- Jesmo se posvađali, ali ja sam pre toga bila izrevoltirana zbog jedne ženske osobe i onda smo se Filip i ja nešto posvađali. Brzo smo rešili to i ostavili iza nas, tako da je sada sve u redu - rekla je Maja nakon skandala.

Oni su pomirenje potvrdili i zajedničkim fotografijama na Instagramu, i to iz kreveta.

Podsetimo, Maja Marinković slične scene imala je i pred milionskim auditorijumom u "Zadruzi 4", kada je zbog svađa sa tadašnjim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem više puta udarala glavom u zid i u vrata, i bacala se na pod.

Audio snimak drame između Maje i Cara poslušajte OVDE.

Izvor: pink.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA