Najnovije

ABAZOVIĆ ZAGRMEO: Neće biti rušenja Vlade!

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović izjavio je danas da nema razloga za strepnju da će doći do rušenja crnogorske Vlade.

Dritan Abazović. (Foto: Jutjub)

On je za Euronews Srbija rekao da će vladajuća koalicija prevazići i ovu krizu i dodao da je sve u vezi sa ustoličenjem mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, kada je došlo do nereda na Cetinju, sprovedeno perfektno.

Svoju raniju izjavu da će oboriti vladu, ako bude smenjen ministar policije Sergej Sekulović, a što je najavio premijer Zdravko Krivokapić, on je nazvao upozorenjem.

„Ne bih tu rečenicu ili tu izjavu doživeo zlonamerno, kako god me može da interpretira bilo ko, bilo kako, tako da, to je nešto što je vrlo precizan i jasan stav bio u početku. Ja sam molio sadašnjeg premijera, tada, pre nego što smo sastavili Vladu i naveo šta su crvene linije za građanski pokret Ura, sve što se tiče nacionalnih interesa Crne Gore“, rekao je Abazović.

Kako prenosi RTCG, dodao je i da su, zbog građana, tada rekli da nema govora o preispitivanju nezavisnosti Crne Gore, njenog evropskog puta, regionalne saradnje, članstva u NATO i grba.

„Sve to nije taknuto, na svu sreću, i jedan od tih segmenata je bio sektor bezbednosti. Dakle, ako neko želi da ode van onoga što je bio sporazum, onda ne može adresirati odgovornost na nekoga ko je to jasno naveo pre nego što smo taj dogovor imali“, rekao je Abazović.

Suspendovani piloti koji su odbili da prevezu mitropolita Joanikija i patrijarha Porfirija na Cetinje!! Više o tome OVDE.

Izvor: FoNet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA