Najnovije

MILOV USTAŠKI NAPAD IZ HRVATSKE! Srbiju uporedio sa nacističkom Nemačkom!

Predednik Crne Gore Milo Đukanović na najbesprizorniji i najbestidniji način napao je u hrvatskim medijima Srbiju.

Milo Đukanović. (Foto: Jutjub)

Đukanović je za hrvatski "Jutarnji list" dao intervju pod naslovom: "Vučić bi Kosovo bez Albanaca i Crnu Goru bez Crnogoraca. Mir i stabilnost regije su ugroženi!" 

- Mi upravo proživljavamo najagresivniji napad velikosrpskog nacionalizma na crnogorsku državu i crnogorski identitet u našoj novijoj povijesti. Ovako nije bilo ni u vreme Miloševića - požalio se Milo Đukanović Hrvatima.

Đukanović je u svojim suludim tvrdnjama otišao toliko daleko da je Aleksandra Vučića uporedio sa Adolfom Hitlerom, a Srbiju sa nacističkom Nemačkom!

- O ozbiljnosti Vučićevih izjava najbolje svjedoči tvrdnja da je Crna Gora pokoravala Srbiju poslednjih 30 godina i kako u tome neće uspeti. To je isto kao da je Hitler 1939. izjavio da neće dopustiti da Čehoslovačka pokori Nemačku -  bez srama je izjavio Milo Đukanović. 

On je Srbiju optužio i da ima genocidne namere, iako se on i DPS godinama bore da smanje broj Srba u Crnoj Gori i zabranjuju im da uče srpski jezik u školama, hapse, tuku i maltretiraju Srbe...

- Oni bi Kosovo, ali bez Albanaca. Kao što bi Crnu Goru, ali bez Crnogoraca - tvrdi Đukanović koji je nekada govorio pod trobojkom, a sinu je dao ime po stricu četniku. 

- Očigledno je da bi za Beograd Crna Gora bila jedina prava kompenzacija za Kosovo. Vučić često kritizira bivšu vlast u Srbiji kako su "pustili Crnu Goru da ode" 2006. godine. Kao da je bila dio Srbije. Sjetite se što Darko Hudelist piše o Vučiću i njegovoj patnji dan - tvrdi Đukanović.

Evo kada će Bajden primiti treću dozu vakcine! Više o tome OVDE.

Izvor: informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA