Najnovije

"Vučićeve aktivnosti su suprotne apelima stručnjaka"

Organizacija Pokret ujedinjenih fantoma (PUF) pozvala je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da odustane od najavljenog odlaska u ćuprijsku bolnicu.

Vučić (Foto: predsednik.rs)

„Osim što ugrožava sopstveno zdravlje, Vučić bespotrebno ugrožava i zdravlje više desetina ljudi koji su angažovani prilikom svake njegove terenske aktivnosti, od radnika u obezbeđenju, preko novinara, snimatelja i saradnika koji ga prate, do onih koji ga dočekuju i ugošćavaju“, ocenjeno je u saopštenju.

Takođe, PUF ističe da su Vučićeve aktivnosti direktno suprotne apelima stručnjaka koji zahtevaju da se poveća fizička distanca među ljudima, da se na javnim mestima ne okuplja više od dve osobe, da se ne izlazi iz kuća bez preke potrebe, a da se sve poslovne aktivnosti maksimalno redukuju i obavljaju na bezbedan način.

„Aleksandar Vučić je, po sopstvenom priznanju, hronični kardiovaskularni bolesnik pod terapijom, što znači da spada u rizičnu grupu osoba kod kojih se očekuje komplikovana klinička slika i teška stanja u slučaju zaražavanja korona virusom“, podseća u saopštenju PUF.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je prilikom posete Novom Pazaru da će obići žarišta epidemije koronavirusa u Srbiji, među kojima Ćupriju, Valjevo i Niš.

Ruski lekari u Beogradu pregledali više od 100 pacijenata! Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Fonet

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA