Najnovije

SRBIJA JE BOGATA NAFTOM I ZLATOM! Sprema se i vojvođanski jezik, a ove zemlje prave ambasade u Novom Sadu!

Većina ministara u vladi Ane Brnabić su Hrvati. Počevši od korčulanke Ane Brnabić, do Franja Udovičića, a to je Vanja Udovičić, i to piše na svakoj Vikipediji.  Redom do Marka Čadeža, predsednika Privredne komore Srbije, rekao je dr političkih nauka i potpredsednik Zdrave Srbije, gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast. 

Milan Paroški (Foto: Jutjub)

- To je hrvatska Vlada, baš kao što hrvatska loža Libertas vlada Beogradom i Novim Sadom, kao i hrvatska UDBA iz Titovog vremena. Tako se i bira vlada. To nije vlada koja je odraz izborne volje ili „naše dece“ – kazao je Paroški.

On je kazao da isto tako i Gordana Čomić u toj Vladi „nije birana“. 

- Ona se tu pronašla po izvesnom zadatku. Jedan od tih zadataka je i uvođenje novohrvatskog govora. Mi smo se tolike godine šalili na račun njihovog „okolotrbušnog pantalodržača“, a onda se pojavila Čomićka, i u ime rodne ravnopravnosti nam uvela šaranicu, ženku šarana. Ta ista Čomićka za koju se ne zna kako je izabrana, sada nam uvodi naciju Vojvođana. I to Zakonom o popisu, ne pod ostali, pa se neko oseća kao Vojvođanin, nego kao naciju. Čak je nagovestila da će i Beograđanin biti nacija – istakao je politikolog. 

Paroški navodi da ideju da će Vojvođanin i Beograđanin biti nacije, sprovodi Vlada Srbije, budući da stoji iza dela svoje ministarke. 
Prema njegovim rečima, Hrvat je i Nenad Čanak. 

- On je bivši političar koji je izgubio sve. Ali moć hrvatske lože „Libertas“ i dalje ga čini aktuelnim. Nema televizije u kojoj ne gostuje Nenad Čanak – primećuje Paroški.
On je govorio i koje zemlje kupuju zemlju za konzulate u Novom Sadu, što nije diplomatska praksa, što ukazuje, kako je naveo, da se iza toga kriju pripreme za otvaranje ambasada u Vojvodini. Obavezan korak, kako je rekao je i proglašenje vojvođanskog jezika. 

Paroški je govorio da je Srbija najbogatija zemlja u Evropi zlatom nakon Poljske, ali „od toga ne vidimo ni kilo zlata“. Takođe je rekao da smo prepustili bušotine nafte za rentu od svega 3%, pa čak ni to ne vidimo, dok čak i „crnci u Africi vas hvataju za gušu ako im ne platite 22% rente“. Kako je rekao Srbija proizvodi duplo više nafte nego što troši. 

Rusija na obale Sirije poslala još tri podmornice naoružane krstarećim raketama. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA