Najnovije

"DA ŠIPTARI NAPADNU VRANJE, OVAJ BI REKO NE NASEDAJTE NA PROVOKACIJE!": Građani Srbije besni na Vučića, usijale se društvene mreže!

Srpski korisnici na društvenoj mreži Tviter, kao i mnoge patriote, nisu ostali nemi posle večerašnjeg obraćanja predsednika Aleksandra Vučića povodom novonastale krizne situacije na KiM i napadima na Srbe, i tim povodom su izrazili oštru kritiku na račun predsednika koji je po ko zna koji put preduzeo ništa kako bi zaštitio i odrabnio prava srpskog naroda u našoj južnoj pokrajini.

Aleksandar Vučić. (Foto: Jutjub)

Ovo su samo neki od mnogobrojnih tvitova kritike i nezadovoljstva predsednikom i njegovim obraćanjem:

“Imam osećaj da šiptari napadnu Vranje da bi ovaj bio u fazonu ne nasedajte na provokacije, teraj se bre u p***u materinu”.

“Hoće li Vučić da pošalje Stašu Zajović i Čanka da daju podršku Kurtiju?”

“Realno najveća odgovornost za sve što se dešava na KiM leži u nama. Potpuno smo i zaboravili naše ljude dole. Držimo na vlasti najvećeg izdajnika u istoriji. Ne možemo od njih očekivati da se pobune protiv Vučka ili ljiste kad znamo da dole vlada bezakonje.”

“Silovaćemo ti majku, zaklaćemo ti sve po kući, crkvu ćemo da ti pretvorimo u toalet, ali je jako važno da ne nasjedaš na provokacije brt.”

“Naravno da je jedino rešenje za kosovo vojno, ali ne ono koje zamišljaju penzionisani majori JNA koji su u evropi četvrti jedino po holesterolu i trigliceridima.”

“I šta će epohalno uraditi? Razgovaraće? Mentalno će se nadmudrivati sa kurtijem i kvintom? Nesposobni stvor.”

“Zašto Srbija ne zatraži hitnu sednicu SB UN i obavesti da KFOR ne radi ono što treba da radi po Rezoluciji 1244 SB UN i da su jedini odgovorni za šiptarsko divljanje na Kosovu."

Rusija je spremna da napadne turske trupe u Siriji! Više o tome OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA