Najnovije

"MENJAM GOMILE PELENA": Britanski premijer napokon priznao... (VIDEO)

Britanski premijer Boris DŽonson, koji se priprema da dočeka svoje drugo dete sa suprugom Keri, izgleda da je po prvi put potvrdio da već ima šestoro dece.

Boris DŽonson. (Foto: Jutjub)

DŽonson je u razgovoru za NBC tokom puta u Ameriku upitan kako je to biti otac i voditi zemlju, preneo je “Skaj njuz”.

- Fantastično je. To je mnogo posla. To je mnogo posla, toliko ću vam reći, ali volim to, apsolutno to volim i želim da znate da menjam gomile pelena – rekao je DŽonson.

Na pitanje da li trenutno ima šestoro dece, nakon što mu se prvi sin sa Keri, Vilfred, rodio u aprilu 2020, DŽonson je odgovorio:

-Da.

DŽonson je time konačno stavio tačku na misteriju u vezi broja njegove dece, piše “Skaj njuz”. On ima četvoro dece sa bivšom suprugom Marinom Viler, ali je dobio dete i 2009. u vezi sa Helen Mekintajer.

Britanski premijer je u aprilu prošle godine dobio sina sa tada verenicom Keri Simonds. On je postao prvi britanski premijer posle 250 godina koji se venčao tokom mandata i to mu je treći brak po redu. Ali, uvek se ustezao da kaže koliko tačno ima dece.

Iako su ga novinari u nekoliko navrata pitali koliko ima dece, DŽonson nikad nije hteo da kaže. Naime, poznato je da je u drugom braku sa Marinom Viler, od koje se razveo prošle godine, dobio četvoro dece - Laru Leticiju, Mila Artura, Kasiju Pičs i Teodora Apola.

DŽonson je 2009. godine dobio vanbračno dete sa Helen Mekintajer. Usledile su godine pravne borbe da se ta informacija sakrije od očiju javnosti. Međutim, Apelacioni sud je 2013. zaključio da javnost ima pravo da bude obaveštena o tome, jer je DŽonson javna ličnost.

DŽonson se prvi put venčao 1987. Prva supruga mu je bila Alegra Mostin-Oven, koju je upoznao tokom strudija. Ovaj brak je potrajao sve do 1993, kada su se razveli jer je Boris varao suprugu sa Marinom Viler, poznanicom iz detinjstva.

Sedam godina nakon što je ušao u drugi brak sa Milerovom, od koje se razveo prošle godine, DŽonson je započeo aferu sa Petronelom Vajat, ćerkom poznatog britanskog novinara Vudroa Vajata. Potom je 2006. započeo vezu sa novinarkom Anom Fazakerli.

Iako je još bio u drugom braku, DŽonson započinje i treću vanbračnu aferu, ovog puta sa Makintajerovom, koja ostaje trudna 2009. Iz te veze dobio je ćerku Stefani. Tabloidi za to saznaju naredne godine i tada počinje licitacija koliko dece zapravo aktuelni premijer, a tadašnji gradonačelnik Londona ima.

DŽonson najpre nije želeo da prizna devojčicu, a da priča bude kontroverznija, starateljstvo nad njom je potom preuzeo partner njene majke, Vilijam Keš. O tome kako je reagovao kada je saznao ko je otac deteta njegove devojke do toga kako je Stefani prihvatio kao svoju ćerku, detaljno je opisao u svojoj knjizi.

Britanski premijer i njegova supruga Keri objavili su krajem jula da očekuju drugu bebu.

Putin poslao nikad oštriju poruku Evropskom sudu za ljudska prava! Više o tome OVDE.

Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA