Najnovije

ODZVONILO, ZATO SE I GICA! Milo svog lovca na zmajeve pustio sa medijskog povoca da pljuje Srpsku pravoslavnu crkvu

Kad god “kita od kita” (kako neko nedavno napisa u jednom komentaru aludirajući na dps lovca na zmajeve), dohvati pero u desnicu ruku kojom odavno upravlja njegov idol, nalogodavac i prvi finasijer Milan Roćen, ugled takozvanih nezavisnih “Vijesti” tone sve dublje i dublje, ako je više i moguće da tonu dublje, jer su mnogo puta do sada udarili o samo dno.

Milo Đukanović. (Foto: Jutjub)

Elem, prvo Milovo pero i lokator, nastao čak i pre izvesnih Darka Šukovića i Draška Đuranovića, nastavlja u svom maniru, da iz skuta DPS-a, sa kratkog medijskog povoca, juriša na Srpsku pravoslavnu crkvu, Patrijarha i Mitropolita.

Prostačkim i vulgarnim jezikom, svojstvenim samo “nezavisnim”DPS kadrovicima, Milov lokator sa stažom koji poseže još iz doba NATO agresije, nastavlja da seje mržnju prema SPC-u.

Lokator zna da je SPC među najzaslužnijima za pad višedecenijske korumpirane autokratije. Još bolje mu je poznato, da je nakon pada autokratije postavio svoje lokatore u Vladi po širini i dubini. I naravno, kako to biva, kada su svi lokatori locirani i kada treba da budu izbačeni iz sistema da ne bi više održavali u životu mentora Đukanovića i DPS, kreće prvo kuknjava, pa onda pljuvačina po Srpskoj pravoslavnoj crkvi.

Istoj onoj Crkvi iz čije su skute lokator i mali lokatorčići čekali mig Ambasada da frontalno krenu u juriš da se što bolje pozicioniraju po dubini i širini Vlade Crne Gore.

I tako DPS čimbenik, ogrnut u nezavisno medijsko odelo koje mu je krajem devedesetih sašiveno po merama koje je dao Milan Roćen, danas, vulgarnim i kočijaškim rečnikom naziva đilkošem Mitropolita Joanikija. Sa medijskog dvorca koji mu je sagradio DPS, čuvenim novcem od šverca cigareta, Milov lokator, bez da se postidi i da mu se obrazi bar na sekund zarumene, ostrvio se na SPC i njene velikodostojnike sa istim žarom kao i Milo Đukanović svojevremeno na opoziciju. I nema danas razlike između Mila i njegovog lokatora jer zajedničkim snagama kidišu na Crnu Goru, Srbiju i Srpsku pravoslavnu crkvu, kao što su to radili i krajem devedesetih.

Ista retorika, isti rečnik nalogodavca Đukanovića i njegovog medijskog lokatora, bleda su kopija njih dvojice od pre nešto više od dve decenije, samo što su sada, za razliku od tada, provaljeni do poslednjeg evra i rublje.

Šta je cilj ove medijske ujdurme? Cilj je da se svakoga dana dižu tenzije, jer su Đukanović i njegov lokator i lokatorovi lokatorčići dve strane iste medalje. I laicima je jasno da u Crnoj Gori danas zaista postoje dve ekstremne grupacije: DPS sa jedne strane i sa druge strane njihovi medijski lokatori, koji zajedno kreiraju i režiraju podizanje tenzija i unose razdor u crnogorsko društvo.
Pojmovi “Srbija, SPC, crkveni velikodostojnici i Aleksandar Vučić” im samo služe da zamagle stvarnost i sakriju plan Mila i njegovog lokatora, da se u društvo, konstantno unose tenzije i svađe, da se ne bi pričalo o njihovim milionima.

I baš briga Mila i njegovog lokatora za Crnu Goru koju su za preko dve decenije izmuzli do poslednjeg dinara, marke, evra i rublje. NJih zanima da sačuvaju stečeno bogatsvo, pa zbog straha od pravde, a u strahu su kažu velike oči, njima se svakoga dana pričinjavaju Patrijarh, Mitropolit, Vučić, DF, a odnedavno i sam Zdravko Krivokapić. Svi oni koje ne mogu da kontrolišu za njih su neprijatelji Crne Gore, jer su se i Milo i lokatori poistovetili sa državom. A nije ni čudo zbog čega stavljaju jednakost između sebe i države, jer su narodne pare Crne Gore, kako pričaju “nedobronamjerni jezici” na privatnim računima diljem sveta.

I pošto danas znamo kako smo sistematski uništavani od lokatora i njegovoga gazde, sve ove decenije, ne dozvolimo da nas i dalje truju. Više se ne treba osvrćati na medijsku papazjaniju DPS lokatora, koji su još za vreme NATO bombardovanja naše zemlje, odavali položaje jedinica naše Vojske okupatoru. Vreme je da se mi okrenemo budućnosti a da njih ostavimo zarobljene u devedesetim da i dalje druguju sa ono malo preostalih saveznika ako ih ima. Jer, kako Milov lokator reče da nije ni Srbin ni Crnogorac, koga više briga šta priča ili piše Milov NLO medijski lokator.

A pošto im je i Albanija okrenula leđa, sada moraju da se zadovolje sa dve “svetske sile” Zagrebom i Prištinom. Neka su im srećni Zagreb i Priština, a nama da su na ponos Patrijarh Porfirije i Mitropolit Joanikije.

KFOR preuzima administrativne prelaze! Više o tome OVDE.

Izvor: borba.me

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA