Najnovije

SVE JE SPREMNO ZA HAOS! Bolnica na Cetinju prazni krevete za slučaj nereda u nedelju

U cetinjskoj bolnici „Danilo I“ doneli su odluku da se svi prijemi pacijenata zakazani za 5. septembar, a koji nisu hitni, odlože, kazao je za RTV Cetinje v.d. direktora dr Vladimir Pavićević.

Komite (Foto: Jutjub)

Odluka je doneta na sastanku sa predstavnikom OB Cetinje, a zbog povećanog bezbednosnog rizika usled planiranog ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju, rekao je Pavićević.

„Odluka o odlaganju je doneta na osnovu informacija o povećanom bezbednosnom riziku na dan 05. 09. 2021. koje su dobijene od službenika Uprave policije Aleksandra DŽakovića, na jučerašnjem sastanku u prostorijama OB „Danilo I“, kome je pored DŽakovića i mene prisustvovao i direktor cetinjskog Doma zdravlja Marko Radović“, kazao je u izjavi za RTV Cetinje Pavićević.

U odluci koja je doneta se navodi da se odlažu planirani prijemi i isti zakazuju za prvi pogodan termin nakon petog septembra.“Zadužuju se glavne sestre odeljenja i službi da sve pacijente na koje se odnosi odluka obaveste pacijente i da isti ponovo zakažu za prvi pogodan termin“, navodi se u odluci.

Pavićević je naredio i da se svi hospitalizovani pacijenti čije stanje to dozvoljava otpuste na kućno lečenje.

A zbog čega će nastati haos na Cetinju, saznajte OVDE.

Izvor: IN4S

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA