Najnovije

VUČIĆ ĐUKANOVIĆU: ’Ajd sad da odgovorim i Milu! Ni ti, ni bilo ko drugi nećete uspeti da pokorite Srbiju dok sam živ

Nemamo niti smo ikada imali aspiracije ni namere da nekog pokoravamo već želimo najbolje i najbliže odnose sa Crnom Gorom i sve ćemo uradili da tako bude urpkos svim poniženjima kroz koja smo prolazili - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u jutrošnjem TV gostovanju uživo.

Aleksandar Vučić. (Foto: Jutjub)

Da odgovorim gospodinu Đukanoviću: Ni ti ni bilo ko drugi nećete uspeti da pokorite Srbiju i nećete je više pokoravati kao što ste činili prthodnih 30 godina. Vladali ste ovom zemljom na sve moguće načine, preko kriminala, policijskih funkcionera, političkih funkcionera, funkcionera u obaveštajnim strukturama. Mi smo te ljude koji su radili protiv Srbije najvećim delom počistili i nastavićemo po čišćenje.

Ja vam kažem, nećete pokoriti Srbiju kao što ste je pokoravali. I uvek su iz Crne Gore dolazili napadi na Srbiju - i u vreme agresije NATO na našu zemlju, Crna Gora je korišćena kao politički poligon za napad na Srbiju, i svaki put se to dešavalo. I oni su navikli da upravljaju Srbijom, ne samo tržištem narkotika i ubijanjima po Beogradu, navikli su da upravljaju Srbijom.

Ja vam sad kažem - mi nećemo da upravljamo Crnom Gorom, mi hoćemo bratske odnose sa Crnom Gorom. Ali vam garantujem, dok sam živ neću vam dati da Srbiju pokorite onako kako ste je pokoravali gotovo š30 godina! Dok sam živ, a vi znate šta to znači i šta treba da preduzmete!

Vučić primio Kurca! Više o tome OVDE.

Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA