Najnovije

SKANDAL KOJI JE UZDRMAO ESTRADU: Atini Ferari naš poznati pevač nasred nastupa gurnuo ruke u gaće

Estradna plesačica i bivša učesnica realityja "Parovi", Atina Ferari, otkrila je da je doživela veliku neprijatnost u društvu folk pevača Mikija Mećava ne jednom od zajedničkih nastupa.

Atina Ferari (Foto: Instagram)

Sve se desilo u hotelu u Smederevu, gde su njih dvoje te večeri zajedno zabavljali publiku.

- Mikija znam otkako sam kročila na estradu. Odmah sam i od koleginica i od kolega čula da on više voli onu stvar nego hleba da jede. Bukvalno je čovek bolesno opsednut vaginom. Jedne noći u bašti hotela u Smederevu nastupali su Miki i još dva pevača, a ja sam bila gost iznenađenja. Nakon prvog bloka sela sam za sto i tada me je Miki povukao za ruku da sednem baš pored njega. Ja sam pristala jer mi, naravno, ni na kraj pameti nije bilo šta perverznjak namerava. Ipak su svuda oko nas sedeli gosti hotela - rekla je Atina za tabloid "Star", a onda je opisala i kako je Mećava konkretno počeo sa muvanjem i da je bio prilično navalentan.

- Odmah je krenuo sa pričom da sam lepa, da se izdvajam od drugih, te da bi mogao da me vodi na tezgama širom Evrope jer on nastupa u fulu... Ja sam sve to s osmehom ispratilapošto sam se, iskreno, takvih priča mnogo naslušala, a sve su imale pozadinu i ishod kao i Mećavina. U jednom trenutku, spustio je ruku na moje koleno i zavukao je ispod stoljnjaka. Bila sam šokirana! Totalno sam se izgubila! Sklonila sam nogu u strani i pitala ga u čemu je njegov problem, a on mi je, mrtav hladan, sa poluosmehom na licu rekao "Pa malo sam hteo da se igram, opusti se! Niko ne vidi...". Ostala sam bez teksta! Ladno je perverznjak hteo da mi stavi ruku u gaće - ispričala je Atina, kojoj je Miki kasnije nudio prevoz do Beograda, ali je ona to odbila.

Koji je bio najveći blam u istoriji domaćih rijalitija pogledajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA