Najnovije

"Srbiji preti novi energetski kolaps"

Prema informacijama koje u javnost dolaze iz Elektroprivrede Srbije, Elektromreže Srbije i Agencije za energetiku, Srbiji očigledno preti nova energetska kriza, za koju je, kao i za onu skorašnju čije posledice još trpimo, odgovorna ministar rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, tvrdi Srpska radikalna stranka.

Srpska radikalna stranka upozorava na štetnost uticaja Zorane Mihajlović na rad svih resora kojima je do sada rukovodila.

- Tako je bilo i kada je u Srbiji potpuno prekinut pravni promet nepokretnosti zbog toga što Katastar pune dve godine nije rešavao zahteve građana i pravnih lica. Isto je i sa nemogućnošću legalizacije objekata zbog „Zoraninog“ zakona. Srpska radikalna stranka je to ocenila kao opstrukciju rada državnih organa, a očigledno je da je i ovo što se dešava u oblasti energetike svojevrsna opstrukcija rada nadležnih organa i Vlade Republike Srbije. Bahatost Zorane Mihajlović ozbiljno utiče na svakodnevni život naroda, ali je očigledno da je ona nedodirljiva kao direktni eksponent Američke ambasade u Vladi Srbije. Vlada mora pokazati da je imuna na strane uticaje, a to je moguće ako već za sutrašnju sednicu Narodne skupštine predloži razrešenje Zorane Mihajlović sa mesta ministra za rudarstvo i energetiku – saopštavaju radikali.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA