Najnovije

Da li je ovo način na koji će upotrebiti decu da bi stvorili drugi talas? 

Deca su prisiljena da izdržavaju raznorazne CIA ( CIA prim.prev.) ) tehnike mučenja. 

Piše: Dr Vernon Koulman ( Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA), prevod sa engleskog anglo.world.translations@gmail.com 

Nošenje maski i socijalno distanciranje su poznati kao metode razbijanja duha i duševnog zdravlja pojedinaca.

Pogledajte snimak vesti o deci koja hodaju školskim hodnicima, pogrbljeni , u tišini , uplašeni, pod maskama, odvojeni zakonskom regulativom od dva metra u prostoru i to će vas podsetiti na zatvorenike povijenih ramena koji vuku nogama po koncentracionim logorima u toku II cvetskog rata. Škole vraćaju plastične čaše za jednokratnu upotrebu a pored toga donose i sendviče ( topli obrok je zabranjen) , deca moraju da imaju dva litra vode u bocama sa sobom. I ne smeju da zbijaju šalu oko kovid-a 19. Nema smejanja, nema pevanja, nema glasnog govora i definitivno nema šegačenja.

Maske će pomoći da se razore umovi naše dece ali one će takođe razbiti fizičko zdravlje dece i studenata .
Uprkos apsurdnim poricanjima ( i nedostatku dovoljnog istraživanja) , verujem da savremena nauka pokazuje da maske ograničavaju disanje, oštećuju imuni sistem i uvećavaju rizik od nastajanja infekcija. 

Verujem da je više školske dece umrlo jer su nosili maske nego što je umrlo od kovid-a 19. Uobičajene dečje bolesti poput ovčijih boginja su veća pretnja po malu decu nego kovid 19. Prisiljavanje dece da nose maske, drže distancu od prijatelja , gubitak slobode da se igraju igara i tako dalje će rezultirati u zdravstvenim problemima (uključujući i dobijanje na kilaži)
Ove bolesti ( koje god da su ) biće pripisane kovid-u 19 i biće upotrebljene kao opravdanje da se uvede više lokdaun-a ( lockdown prim.prev.) )  i da se zatvore škole. 
A razboljevanje dece će biti takođe upotrebljeno kao opravdanje da se ubrza masovno, prisilno vakcinisanje cele populacije.
Ovo, bojim se, može biti način kako će organi vlasti stvoriti drugi talas koji su prognozirali – a koji im je očajnički potreban da bi održavali ovu prevaru u životu. 

Knjiga Vernona Colemana , Coleman’s laws  (Koulmanovi zakoni) sadrži dragocene savete o tome kako preživeti savremene medicinske metode. NJegova knjiga Moć tela  ( Body Power prim.prev) ( veliki globalni best seler još od 1980.tih godina , a izabrana od strane čitalaca The Good Book Guide  ( Vodič za dobru knjigu prim.prev.) za jednu od najboljih 100 knjiga) je takođe dostupna i sadrži informacije o tome kako telo može da se zaštiti protiv bolesti. Obe knjige su dostupne na Amazonu u broširanom izdanju i kao e-knjiga (u elektronskom izdanju prim.prev.)

Izvor: Pravda/ prevod sa engleskog anglo.world.translations@gmail.com 
Copyright Vernon Coleman 20th September 2020
www.vernoncoleman.com/createasecondwave.htm
www.vernoncoleman.com 
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA