Najnovije

BOŠKO OBRADOVIĆ KRENUO U PREDSEDNIČKU KAMPANJU: Trećeg aprila ćemo im zadati i treći, najvažniji udarac

Srpski pokret Dveri zvanično je predstavio Boška Obradovića kao predsedničkog kandidata na izborima 3. aprila. Na događaju održanom u Beogradu, označen je početak kampanje, predstavljen program i promovisan slogan „Srcem za Srbiju“.

Predsednik pokreta Boško Obradović podsetio je da su Dveri osnovane upravo na sv. Savu pre 23 godine, navodeći da nas je kroz celokupno delovanje uvek vodila „ljubav prema porodici, otadžbini i slobodi“.

Prema njegovim rečima, motiv za kandidaturu je to što Srbija danas „očigledno nije u dobrom stanju“, te, kako je rekao, vlast nije vođena „ljubavlju prema otadžbini“.

„Da vole Srbiju, ne bi trgovali Kosovom i Metohijom, ne bi pljačkali seljake, radnike i preduzetnike, ne bi ponižavali srpske porodice, ne bi prodavali srpsku zemlju, vodu i vazduh“, rekao je predsednik pokreta Dveri.

On je objasnio da je režim u poslednjih mesec dana pretrpeo dva velika udarca, aludirajući na proteste protiv Rio Tinta, kao i povoljan rezultat koji je opcija „protiv“ na ustavnom referenumu ostvarila u nekoliko najvećih gradova.

„Trećeg aprila ćemo im zadati i treći, najvažniji udarac.“

„Vatre slobode se pale širom zemlje. Dveri žele da ponovo uvedu pravdu u Srbiju, zaštite običnog čoveka i vrate ponos srpskom narodu“, kaže Obradović.

On je takođe istakao da u svakoj politici srpska porodica mora da bude na prvom mestu.

„Da radnik, seljak i preduzetnik budu zaštićeni, da im država više ne otime da bi davala stranim investitorima i domaćim tajkunima. Naša zemlja ne sme biti niti kolonija, niti deponija. Ovu borbu ćemo voditi srcem“, istakao je predsednik Dveri.

On se zahvalio svojoj porodici, Srpskom pokretu Dveri i celom Patriotskom bloku na podršci, a pozvao je i sve rodoljube i rodoljubive organizacije da im se priključe.

Dveri su podsetile da su već među prvima objavili listu kandidata za beogradske izbore, kao i da na parlamentarne izbore 3. aprila izlazeo u širem frontu pod nazivom „Patriotski blok“.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA