Najnovije

PUTINOV BRAT UMRO SAM, NE ZNA MU SE GROB! Strašna porodična priča, zbog njega je svake godine na istom mestu! (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin je treće dete Vladimira i Marije Putin, a malo ko zna da je pre nego što se i rodio imao dva brata koja nikada nije upoznao - Alberta i Viktora. U retkim prilikama kada govori o svom privatnom životu, Putin je 2012. godine otkrio da mu je najstariji brat Viktor umro kada je imao svega dve godine tokom opsade nacista ispred Lenjingrada, današnjeg Sankt Peterburga.

"Moj brat, kojeg nikada nisam video i upoznao, sahranjen je ovde, ne znam čak ni tačno gde. Roditelji su mi rekli da su deca odvođena od porodica 1941. godine, pa je tako i mojoj majci sin otrgnut - kako bi ga spasili. Međutim, onda su joj javili da je umro, ali nikada nisu rekli gde je sahranjen", rekao je Vladimir Putin.

Pretpostavlja se da je Viktor rođen 1940. a umro 1942. godine u domu za decu i da je sahranjen u masovnoj grobnici stradalih tokom opsade koja je trajala 872 dana i odnela skoro pola miliona života ruskih civila i vojnika. Na spomeniku koji obeležava ovo stradanje piše da je u periodu od 1941. do 1944. godine od gladi unutar grada umrlo više od 640.000 ljudi. NJegov drugi brat Albert je takođe umro kada je bio beba.

Putin je i ove godine, kao i svake druge, posetio mesto velikog stradanja Rusa i odao počast preminulima. Putin je takođe jednom prilikom otkrio da je u ovo vreme njegova majka bila toliko blizu smrti od gladi da je izgubila svest i "položii su je sa leševima" misleći da je mrtva, sve dok neko nije čuo njene jauke i izvukao je odatle. NJegov otac, koji je bio u bolnici jer je ranjen tokom borbi, odvajao je svoje porcije kako bi je nahranio.

Vladimir Putin je rođen 1952. godine i jedino je preživelo dete.

Izvor: Mondo

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA