Najnovije

PRVI SNIMAK NOVAKA IZ MELBURNA! Neuništiv je! Šalje poljupce navijačima! (VIDEO)

Pošto Novaka Đokovića ne mogu da zaustave na terenu onda mu zabrane ulazak u državu i takmičenje.

To su uradili Australijanci. Skandalozno već 24 sata tretiraju najboljeg tenisera sveta ikada, poništili su mu vizu jer kako su naveli nije imao dovoljno dokaza za medicinsko izuzeće od vakcine. Inače, za medicinsko izuzeće koje su mu ti isti Australijanci prethodno odobrili. Pojavio je na društvenim mrežama prvi snimak Novaka Đokovića iz migrantskog hotela u kom boravi u Melburnu dok čeka odluku suda Viktorije nakon žalbe zbog deportovanja iz Australije.

Pojavio se kratko kraj prozora i poslao poljupce navijačima koji su se okupili ispred hotela  pružaju mu podršku.

Podsećamo, Novak je prošao kroz sramnu torturu u Australiji pre nego što mu je  odbijen zahtev za vizu iako je imao medicinsko izuzeće. 

Ono što baca sumnju je činjenica da su svi ostali teniseri koji su imali medicinsko izuzeće, prošli granicu i samo je Đoković odbijen. Samo on nije imao dovoljno dokaza za medicinsko izuzeće.

Više od šest sati je Novak bio zatočen na aerodromu, pod pratnjom policije u jednoj sobi, gde mu nije bila dozvoljena ni komunikacija sa članovima njegovog tima, advokatima, a oduzet mu je i mobilni telefon. Trkeljisali su dokumenta tražili dlaku u jajetu, tačnije,  tražili su način da mu ne dozvole da igra na grend slemu.

Federalne vlasti Australije odbile da mu odobre vizu za ulazak u Melburn kao nevakcinisanoj osobi. Razlog zašto je odbijen je taj što nije pokazao carini dovoljno dokaza o medicinskom izuzeću.

Posle prave torture, konačno je pušten, vraćen mu je telefon i mogao je da ima kontakt sa advokatima koji su podneli žalbu. Đoković će u ponedeljak sačekati odluku o žalbi da mu se ukine ulazak u Australiju.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA