Najnovije

MIŠA VACIĆ: RTS treba ugasiti - njih uređuju strane ambasade (VIDEO)

Predsednik Srpske desnice Miša Vacić gostujući u intervjuu na kanalu Slavija info govorio je o političkoj situaciji u Srbiji, medijima, odnosu prema SNS, situaciji na političkoj desnici i odgovorio na brojna provokativna pitanja voditelja LJubomira Stefanovića.

Miša Vacić (Foto: Jutjub)

Vacić je rekao da je uputio poziv svim desnim partijama i pokretima za zajednički izlazak na izbore ali da, iako svi vervbalno podržavaju idejju, izbegavaju da učestvuju u njenoj konkretizaciji. Vacić je otkrio da planira da se kandiduje na predstojećim predsedničkim izborima.

On je rekao da je spreman da sarađuje sa svakim osim sa DS, njenim derivatima i Dverima. On je rekao da je Boško Obradović “čačanska Marinika Tepić”, da ga je izdao 2010. godine kada su dogovarali saradnju na sprečavanju pederske parade i da je još tada otpočeoo saradnju sa Draganom Đilasom i Demokratskom strankom. 

Vacić je rekao da je opozicija SNS-u, ali da podržava blisku saradnju sa Rusijom, naoružavanje Vojske Srbije, brisanje ulica sa hrvatskim nazivima u Beogradu, uvođenje Dana zastave i pojedine druge pozitivne poteze. Vacić je rekao da je Briselski sporazum bio velika greška i da je pogrešno što Srpska lista učerstvuje u radu nelegalnih prištinskih institucija.

On je detaljno prokomentarisao opozicione političke partije, tvrdeći da nema ni jedne koja ne sarađuje sa Vučićem.

Vacić se založio za gašenje RTS zbog velikog uticaja koji ambasade imaju na njegovo uređivanje, a da bi trebalo otvoriti novo preduzeće pod nazivom Srpska radio televizija.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA