Najnovije

EMIL VLAJKI: Evo zašto Dodika treba hitno smeniti (4)

Crne vijesti dolaze iz Ukrajine. Nikada u povijesti čovječanstva se takve užasne stvari nisu dešavale. Agresor, ne samo da osvaja, granatira, ubija nedužne civile, već radi nešto mnogo, mnogo, mnogo gore. Jedva da se to smije i napisati. Ipak, čitatelji i čitateljice, moraju znati istinu. Ovo ne smiju čitati oni i one ispod 18 godina.

Piše Emil Vlajki

„UN: Ruski vojnici piju Viagru kako bi silovali Ukrajinke
SVIJET Autor:N1 Hrvatska16. okt. 2022., 15:06
Izvor: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Dužnosnici UN-a u petak su rekli da su ruski vojnici dobili zalihe Viagre kako bi silovali Ukrajinke i dehumanizirali ih, prenosi agencija AFP.
UN-ova dužnosnica Pramila Patten rekla je da su potvrdili više od 100 slučajeva seksualnih napada u Ukrajini te da ta brojka nije ni blizu stvarne jer jako puno seksualnih napada nije ni prijavljeno.

'Kada žene drže zatočene danima, siluju dječake i muškarce, unakazuju im genitalije, kada uz to dodate i svjedočanstva žena o ruskim vojnicima opskrbljenima Viagrom, jasno je da je to dio ruske vojne strategije', rekla je Pramila Paten.

Žrtve su prvenstveno žene, rekla je, ali ima i muškaraca i djece. Prošlog mjeseca istražitelji UN-a zaključili su u izvješću da su ruske trupe silovale djecu – od kojih su neka imala samo četiri godine, piše Business Insider.“

Pazite dragi čitatelji i čitateljice! Ovo dolazi iz Ujedinjenih nacija koje nikada ne lažu, koje su nepristrasne i osuđuju svaku moguću agresiju. Zamislite, silovati ne samo žene i muškarce, već i djecu od 4 godine, a možda i manje. A naredbe za to dolaze iz samog Kremlja od onog novog Staljina.

Sada je jasno koji su pravi ciljevi agresora. Nikakva denacifikacija i demilitarizacija već nešto što se protivi svakom moralu. LJudi u Rusiji gladuju, zato što sve pare daju na proizvodnju oružja i viagre. Čak ni prezervative ne prave!

I što za to vrijeme radi Dodik? Umjesto da sa gnušanjem odbaci sve što je perverzno, rusko, on svaki čas odlazi u Kremlj i tamo, sa novim Staljinom najvjerojatnije dogovara ove užasne stvari. I ponosno izjavljuje da su ovi silovatelji njegovi istinski prijatelji! Odvratno, odvratno!
Zamislite da Rusi, ne daj Bože, dođu u Banja Luku i tamo počnu silovati sve odreda, one u Predsjedničkoj palaći, u Gradskoj skupštini i obdaništima. A Dodik mirno promatra ove gadosti koje rade njegovi ruski prijatelji.

Jasno je, da ovaj perverzan monstrum ne smije više biti na vlasti, da ga se mora ukloniti svim sredstvima, legalnim i nelegalnim. Pitamo se, što rade sudovi, policija RS, vojska BiH i UN humanitarne snage na Manjači, na domak Banja Luke! 

Ostale tekstove Emila Vlajkija čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA