Najnovije

NE KAČI SE SA SRBINOM! Vlahović poludeo i umalo prebio rivala! (VIDEO)

Srpski fudbaler Dušan Vlahović glavna je tema italijanskih medija, ali ne zbog gola već zbog tuče na meču protiv Empolija.

Fudbaleri Juventusa pobedili su Empoli sa 4:0 na premijeri 11. kola italijanske Serije A. Srpski fudbaler Dušan Vlahović nije uspeo da se upiše u strelce, ali je glavna tema medija na Apeninima zbog incidenta sa kapitenom rivala Filipom Bandinelijem. 

Srpski fudbaler je u 56. minutu čekao centaršut, ali je nakon guranja u kaznenom prostoru pao. Tražio je Vlahović penal, sudija Fabri je odmahnuo rukom, a pošto mu je Bandineli nešto dobacio i pokušao da ga povuče za uvo snažni golgeter je burno reagovao. Skočio je Dušan Vlahović "kao oparen" da se sukobi sa kapitenom Empolija. Udario ga je po ruci i uneo u mu se u facu. Ipak, koškanje je brzo prekinuto, a Maks Alegri je nedugo zatim iz igre izveo srpskog napadača. 

Podsetimo, Juventus je ostvario petu pobedu u prvenstvu i sa 19 bodova zauzima sedmu poziciju na tabeli. Empoli je na 11. mestu sa 11 poena. U narednom kolu Stara dama igra protiv Lečea, dok Empoli dočekuje Atalantu. 

"PRLJAVI" AMER TUKAO SRBINA: Nestašni dečko NBA lige umalo teže povredio Jokića (VIDEO)

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA