Najnovije

„Taurus“ od sutra u bioskopima širom zemlje

Od četvrtka 17. novembra u naše bioskope dolazi biografska drama „Taurus“ u kojoj glavnu ulogu tumači mladi američki reper Kolson Bejker, koji je svetsku slavu doživeo pod umetničkim imenom Mašin Gan Keli.

Foto: Taramaunt

Uz Kolsona Bejkera, jednu od glavnih uloga tumači i jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih holivudskih glumica, Megan Foks.


Zahvaljujući filmu „Taurus“ imaćemo priliku da zavirimo iz kulisa blještave muzičke scene i otkrijemo sa čime se sve suočavaju muzičari kako u kreativnom procesu stvaranja, tako i pod teretom slave i znatiželjne javnosti.

„Taurus“ priča priču o problematičnom muzičaru u usponu (Bejker) koji provodi dane i noći u beskonačnom traženju inspiracije da snimi poslednju pesmu. NJegova asistentkinja koja mu je kao sestra (Medi Hason) želi da ga spasi, njegovi saradnici (Skut Maneri, Lil Mič i Lil Tidžej) žele da ga vide u studiju, dok ga njegov diler (Rubi Rouz) i bivša (Megan Foks) guraju sve dublje u ponor. Fiktivno delo koje istražuje mračnu stranu slave, zavisnosti, umetnički proces i muzičku industriju, a uz to, ovo je spiritualna, autentična i nadrealna priča upozorenja - ona ​​koja je i univerzalna i jedinstvena u svom vremenu.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA