Najnovije

ČEKAMO 'CRNOG LABUDA'! Kijev je upravo otkrio karte i objavio 'do kad će rat trajati', uzdaju se u jednu stvar - "samo je pitanje vremena"...

Zamenik ukrajinskog ministra obrane Volodimir Harilov smatra da bi ukrajinske snage mogle da uđu na Krim do kraja decembra, a da bi celi rat s Rusijom mogao da se završi do proleća.

Harilov je za Skaj njuz rekao da veruje da je mogućnost atomskog napada Rusije mala, smatra da bi to bilo "dramatično", ali da taktički nuklearni napad neće sprečiti Ukrajince da nastavke svoj rat.

Što se tiče mirovnih pregovora s Kremljom, Harilov je rekao da će se oni dogoditi tek kada ruske trupe budu spremne da napuste svaki pedalj Ukrajine, uključujući Krim koji je ruski predsednik Vladimir Putin zauzeo još 2014. godine.

"Unutar ukrajinskog društva postoji odluka da idemo do kraja", rekao je Harilov i dodao da je zauzimanje Krima "samo pitanje vremena" i da bi tome mogao da pomogne "crni labud", odnosno nešto nepredvidivo što bi se dogodilo u Rusiji, poput iznenadnog pada Putina.

"Mislim da se Rusija može suočiti s crnim labudom u svojoj zemlji što može da pridonese našem uspehu na Krimu", rekao je Harilov.

UKRAJINA PRED KATASTROFOM! ZELENSKI: Teška situacija - onesposobljeni smo

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA