Najnovije

"ZAŠTO EU NE ZOVE SAMO KURTIJA?" Gujon o predstojećem razgovoru u Briselu - "Kako ne mogu da ih prisile, a Poljsku i Mađarsku kažnjavaju"

Direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu i direktor Organizacije Solidarnost za Kosovo Arno Gujon rekao je povodom mogućeg susreta predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija u Briselu, da EU uvek poziva obe strane, i uvek je pozivanje na smirivanje strasti i tenzija obostrano, iako je Priština ta koja uvek podgreva situaciju.

- Zašto ne zovu samo Kurtija? Kako oni ne mogu da ih prisile i nateraju premijera tzv. Kosova da implementira i da uradi dogovoreno, kada Poljsku i Mađarsku kažnjavaju - rekao je Gujon.

Kako je naveo Srbija je suverena, i nikada ne treba da odustane od borbe za svoje ciljeve. Rukovodstvo je ispravno, i ne traži ništa od onoga osim onoga što mu pripada.

- Da li vi znate ijednu suverenu zemlju u svetu koja se odrekla svoje teritorije ili pogazila sopstveni Ustav - upitao je Gujon.

ČEKAMO 'CRNOG LABUDA'! Kijev je upravo otkrio karte i objavio 'do kad će rat trajati', uzdaju se u jednu stvar - "samo je pitanje vremena"...

Izvor: Kosovo online

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA