Najnovije

KAKVA BRUKA ZA SRBIJU! Ovako se funkcioneri lavovski bore za KiM (VIDEO)

Vlast nam iz dana u dan govori kako se bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji, ali funkcioneri sa KiM, po svemu sudeći, imaju drugačiji pristup toj borbi. Naime, na društvenim mrežama objavljen je video snimak na kome se funkioneri sa KiM bahanlišu u kafani, i to na najprimitivniji način.

Foto: Printskrin

- Direktor doma zdravlja Priština Miroslav Ilić (gospodin koji pije iz ženske cipele) i presednik kordinacionog centra za KiM Srđan Popović, bore se kao lavovi za naš napaćeni narod na Kosovu i Metohiji! Bravo momci, vi ste sledeći na listi za odlikovanja - napisao je Nemanja Šarović, lider pokreta "LJubav, Vera, Nada" na Tviteru, koji je objavio skandalnozni video snimak.

Na snimku Popović i Ilić uživaju u birtjskim čarima, uz pesmu i alkohol. Izgleda se Kosovo i Metohija brane u kafani, te da Ilić na snimku ne pije alkohol iz cipele, već kao poznati filmski junak Obeks, pije čarobni napitak koji će mu dati snage da se izbori sa svim nedaćama napaćenog naroda.

Jedna scena iz kafane opisala je čitav odnos prema narodu i zemlji. Dok jedni strahuju za bezbednost i jedva sastavljaju kraj sa krajem, oni u čijim rukama je vlast i moć pevaju, piju i na taj način se "lavovski bore" za srpske interese.

A to što se pod srpske interese podrazumevaju njihovi lični, to je samo slučajnost, zar ne?

O pripremi Nemačke za rat pročitajte OVDE.

Izvor: Direktno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA