Najnovije

Mladen Obradović: Očigledno je da Vučić vodi politiku postepenog prihvatanja „kosovske nezavisnosti“

- U Briselu je potvrđeno ono na šta smo upozoravali: Beograd je prihvatio da prestane sa izdavanjem registarskih tablica sa oznakama gradova na Kosovu i Metohiji - kaže Mladen Obradović iz Obraza.

- Ovim činom Aleksandar Vučić je lišio Srbe sa Kosova i Metohije mogućnosti da svoja vozila ubuduće registruju u skladu sa zakonom Srbije. Time je grubo narušio prava građana Srbije u našoj južnoj pokrajini.Svaki Srbin sa Kosova i Metohije koji od danas bude kupio automobil moraće da ga registruje sa tablicama lažne države „Kosova“. A da bi mogao da dobije separatističke tablice, Srbin prethodno mora da uzme državljanstvo tzv. „Kosova“ i prihvati šiptarske lične isprave (u kojima kao nacionalnost piše „Kosovar“) – kaže Obradović.

Prema njegovim rečima očigledno je da Vučić vodi politiku postepenog prihvatanja „kosovske nezavisnosti“ u skladu sa francusko-nemačkim planom.

- Izdaja „korak po korak“ se nastavlja. Ali, sve više Srba prepoznaje Vučićeve laži i nikada neće pristati na otimanje Kosova i Metohije – kaže on.

Pogođen voz pun tenkova: Energični udar po kanalima anabdevanja ukrajinske vojske (VIDEO)

Izvor: NSPM

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA