Najnovije

BRAĆA PO IZDAJI: Drašković hvali Vučićevo konvertitstvo (VIDEO)

Vuk Drašković ne prestaje da iznenađuje, ali i da se vrlo često oduševljava Aleksandrom Vučićem. Tako u intervjuu Aleksandru Dikiću na KTV nije krio zadovoljstvo aktuelnim predsednikom Srbije, koji, gle čuda, kako je rekao lider SPO, čita dnevne novine Danas.

Vuk Drašković (Foto: Jutjub)

Apanažice Danici Drašković u NIS-u od 770.000 dinara i gomila privilegija koje bračni par Drašković uživa za vreme vladavine SNS-a svakako su još jedan lajk Vučiću od nekad strašnog Vuka.

- Ja sam, pravo da vam kažem, sa iznenađenjem pročitao novine Danas i tamo naišao na tekst Aleksandra Vučića, gde on samokritički govori o sebi i gde govori o slepilu, i svom i partiji kojoj je pripadao, i kada on nagoveštava spremnost da se Srbija prebaci na druge, normalne šine koje je vode u budućnost, u slobodu i demokratiju, ka Evropi. Ubrzo sam se sreo sa njim i rekao mu: "Pročitao sam, puna podrška i čestitke". Meni je drago, rekao sam mu, to tvoje konvertitstvo. I ja sam, rekao sam, konvertit - rekao je Drašković.

A Nemanja Šarović, lider pokreta LJubav, Vera, Nada, podelio je taj initervju Vuka Draškovića i napisao:

- Ispovest Vuka Draškovića: Evo kako sam se zaljubio u Aleka! Obavezno, ali obavezno, pogledajte poslednjih 15 sekundi - naveo je Šarović.

Šarović je pored tog snimka, podelio i onaj u kome Vuk Drašković govori o Briselskom sporazumu iz 2013. godine.

- Briselski sporazum potpisan 2013. formalno je potpisao Ivica Dačić, tadašnji predsednik Vlade, ali kreator sporazuma i onaj zahvaljujući kome je taj sporazum potpisan bio je tadašnji prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić. Tim Briselskim sporazumom nije formalno priznato Kosovo za državu, ali tim Briselskim sporazumom je priznata realnost. I priznat je suverenitet kosovskog Ustava, suverenitet kosovskih zakona i suverenitet kosovskih institucija - naveo je Drašković.

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA