Najnovije

Započnite Novu godinu horor filmom "Megan"

Od 1. januar u bioskopima u distribuciji Taramaunta.

Foto: Taramaunt

Neki od najvažnijih imena u svetu horor filma, reditelj DŽejms Van (Slagalica strave , Podmuklost i Prizivanje zla) i Blumhaus, producent filmova (Noć veštica, Crni telefon i Nevidljivi čovek) predstavljaju nam novo, sveže lice straha – M3GAN.

Film „M3GAN“ koji se u odabranim bioskopima prikazuje već prvog dana 2023. godine predstaviće nam sliku sveta kakav bi uskoro mogao da postane i naterati nas da se zapitamo da li smo dovoljno hrabri da odgovorimo svim izazovima.

M3GAN je više od igračke. Ona je deo porodice. M3GAN je i čudo veštačke inteligencije, živa lutka programirana da bude detetov najverniji prijatelj a roditelju najbolji saveznik.

Ali, postavlja se i pitanje, da li veštačka inteligencija može da ima sopstvenu volju?

Sjajna robotičarka DŽema (Alison Vilijams iz filma Beži!) dizajnirala je M3GAN tako da ona može da sluša, gleda i uči dok postaje učitelj, drugarica i zaštitnik deteta za koje je vezana.

Kada iznenada postane staratelj svoje osmogodišnje rođake Kejdi (Vajolet Makgrou, Prokletstvo kuće na brdu), DŽema je nesigurna i nespremna da bude roditelj. Pod intenzivnim pritiskom na poslu, ona odlučuje da upari svoj Megan prototip sa Kejdi u pokušaju da reši oba problema — a to je odluka koja će imati nezamislive posledice.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA