Najnovije

Vučić: Srbi sa Kosova i Metohije ne žele da trpe teror

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da se Srbi sa Kosova svakodnevno suočavaju sa problemima koje, kako je kazao “nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta”.

Vučić je na Instagram profilu “buducnostsrbijeav” naveo da Srbi sa Kosova više ne žele da trpe taj teror.

On je dodao da će uraditi sve kako bi se glas Srba sa Kosova čuo i poručio da će nastaviti da se bori za srpski narod i Srbiju.

“Najviše od svega, strepeo sam zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta. Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror. To svi treba da znaju i da čuju. Zato sam rekao, jasno i glasno, istinu o njihovoj muci, o nemogućem životu i nepostojećoj slobodi. Uradiću sve, šta god je potrebno, da bi se čuo glas Srba. I nastaviću, uvek i na svakom mestu, da se borim za naš narod i našu zemlju. Srbija će pobediti”, poručio je Vučić.

Predsednik Srbije je dodao da je protekle nedelje naučio puno tokom susreta sa norveškim i kineskim partnerima.

“U nedelji za nama naučili smo puno od naših norveških partnera, jačali smo stratešku saradnju sa Kinom, sa EU smo nastavili put reformi i razvoja, radovali smo se zajedno sa dragim nam prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata njihovom Nacionalnom danu, ponosio sam se našim mladim i uspešnim ljudima u svetu, bio sam, i ostao, svim srcem uz naše fudbalere”, naglasio je Vučić.

PROGNOZA BIVŠEG SAVETNIK CIA: Ukrajina će biti raskomadana - svedena na teritoriju između Kijeva i Lavova

Izvor: vesti-online.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA