Najnovije

IMA LI POLICIJE U OVOJ ZEMLJI?! OVO NISTE NIKADA VIDELI: Sinovi Vučićevog kuma i bahaćenje na kvadrat! (VIDEO)

Bogatih i razmaženih klinaca ima svuda, ali ono što pokazuju naslednici Petra Panića Pane, kuma Aleksandra Vučića sumnjive prošlosti, prevazilazi i naprednjačku bahatost i ljudsku glupost.

Sprdanje sa policijom, vožnja besnim kolima suprotnom trakom, „makazice“, umivanje šampanjcem ili razbacivanjem desetinama hiljada dinara samo su deo „repertoara“ čime se ovi bahati muškarci diče.

@richbalkan.lifestyle guzva je velika... @urospanic___ #richbalkanlifestyle#fyp#foryou#foryourpage#balkan#viral#luxurylife#luxury#nikadurizik#fy#sclass#urospanic♬ original sound - Rich Balkan Lifestyle 👑

Na društvenim mrežama jednog od Paninih sinova, Uroša Panića, kao i njegovih drugova, može se videti kako njih baš briga za pravila saobraćaja ili pristojnog ponašanja. Osim što bahati tipovi predstavljaju opasnost po bezbednost građana čak i ugrožavanje živote drugih, oni promovišu nasilničku vožnju i to očigledno bez posledica.

Setimo se, objavljen je i video na kome mladi Panić zaustavlja druge vozače i pokazuje policijsku palicu za znakom STOP.

@urospanic___

 

♬ Klac - Buraz Djans

Na jednom snimku Vučićev kumić i njegov prijatelj prolaze kolima pored policije i komentarišu „ko ih j*be, što nisu učili školu“.

@dragovic_milos

 

♬ original sound - Milos Dragovic

– Vežite pojas, usporite, nemojte da pijete, nemojte da sedate drogirani za volan. U odnosu na prošlu godinu, za 75 odsto je povećan broj otkrivenih vozača koji voze pod dejstvom narkotika. Nema opravdanja za alkohol, za drogu, nema opravdanja da ne vežete pojas, da ne vežete pojas svom detetu. Nema opravdanja za smrt u saobraćaju – rekao je ministar policije Aleksandar Vulin u obilasku patrole saobraćajne policije.

Ima li ministar šta o Panićima da kaže?

@urospanic___

 

♬ original sound - Urospanic98

Inače, kum Aleksandra Vučića i kriminalac blizak zemunskom klanu Petar Panić, čovek je kome je ministar zdravlja Zlatibor Lončar, kao mlad doktor, izdavao lekarske nalaze koji su mu pomogli da odlaže suđenja, pisao je KRIK.

Izveštaji koje je Lončar napisao, po svemu sudeći, nisu prikazivali stvarno Panićevo zdravstveno stanje. Nakon brojnih odlaganja, jedan od postupaka protiv Panića je zastareo.

Fotografije sa njegovog Fejsbuk profila pokazuju da je prijatelj sa brojnim SNS funkcionerima, kao i da je bio blizak sa mnogim bivšim članovima SRS-a koji su danas vodeći ljudi u državi.

@dragovic_milos

 

♬ original sound - Milos Dragovic

Inače, Panić, koji je navodno Vučićev kum, široj srpskoj javnosti poznat je od ranije, što zbog sukoba za zakonom, što zbog poznanstva s ljudima iz vrha države. Tako su se neretko na društvenim mrežama pojavljivale njegove fotografije sa javnim ličnostima, u prvoj liniji sa političarima.

Panić, u javnosti poznatiji kao Pana, iza sebe ima podužu biografiju. Protiv njega je svojevremeno bilo podneto 13 krivičnih prijava i sudilo mu se za različita krivična dela, uključujući prebijanje, iznude, nedozvoljeno držanje oružja.
 
U medijima je označen kao osoba koja je ranije bila bliska vođi „zemunskog klana“ Dušanu Spasojeviću Šiptaru. Panić je u više navrata na svojim profilima na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa predsednikom Vučićem, ali i drugim funkcionerima Srpske napredne stranke (SNS).

Izvor: Direktno

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA