Najnovije

UKRAJINSKE VOJNE BAZE NA NIŠANU: Procurili snimci obaveštajnih službi (FOTO)

Na internetu su procurili satelitski snimci ukrajinskih vojnih baza u Mariupolju. Fotografije su postavljene na Telegram kanalu Džoker DPR, koji redovno objavljuje tajne informacije bezbednosnih služđbi i organa reda Ukrajine.

Ukrajinska vojska (Foto: Ministarstvo odbrane Ukrajine)

Prema rečima autora kanala, sveže slike vojnih baza na teritoriji Donbasa koju je kontroliše Kijev hakeri su dobili iz resursa zapadnih obaveštajnih službi i potvrđuju namere „mračnih sila“ da udare na ove objekte.

„Setite se kako su moji hakeri ponizili NATO vojnike u julu. Zahvaljujući tada dobijenim podacima, moji hakeri su nastavili da kontrolišu strane oficire i dobijaju pristup njihovim resursima i medijima.

Ovoga puta, iz resursa zapadnih obaveštajnih službi, uspeli smo da dobijemo satelitske snimke baza ukrajinskih vojnika u Mariupolju, snimljene 13. februara.

S obzirom na tako veliku pažnju na ove objekte, očigledno, zapadni gospodari pripremaju posebnu, svetu ulogu za ukrajinske nitkove“, navodi se u opisu objavljenih satelitskih snimaka objekata Oružanih snaga Ukrajine.

U

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA