Najnovije

MINISTRI ''ISPALILI'' PREMIJERA: Neće da podrže Krivokapićeve sankcije Rusiji

Velika većina ministara okrnjene Vlade Zdravka Krivokapića nije htela da prisustvuje današnjoj sednici na kojoj je trebalo da usvoji Odluka o uvođenju sankcija za oko 690 ruskih državljana i više od 70 privrednih društava, piše Borba.

Vlada CG (Foto: Vlada CG)

Na Krivokapićev poziv odazvala se se svega dva ministra, pa se sednica nije mogla održati, iako su uredno bili pripremljeni materijali na kojih bi se usvojila ova antiruska odluka koja bi podrazumevala zamrzavanje sredstava i ekonomskih resursa ruskih pravnih i fizičkih lica u Crnoj Gori.

Kako je Borba ranije objavila, ove restriktivne mere je predložio resor Đorđa Radulovića, ministra spoljnih poslova Crne Gore.

Još uvek aktuelni premijer je pokušao da demantuje Borbina saznanje preko svog Instagram profila napisavši „da ova tema na sednici Vlade nije razmatrana“.

Nevešti Krivokapić je mislio na ovaj način na prikrije, za njega poražavajuću činjenicu, da sednica Vlade nije ni održana danas, jer je ogromna većina ministara, koje je uzgred on birao, odbila  da prisustvuje zasedanju na kojem bi se izglasala sramna odluka protiv Rusije.

Ministri su bili stava da Vlada u tehničkom mandatu ne bi trebalo da odlučuje o ovako krupnoj stvari koja bi dalekosežno izazvala negativne posledice po turističku privredu Crne Gore.

Kako je Dmitrij Medvedev odgovorio Mekdonaldsu, pročitajte OVDE.

Izvor: Borba

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA