Najnovije

DVERI: Kafkijanski proces dr Vladimiru Dimitrijeviću se nastavlja

"Kafkijanski proces dr Vladimiru Dimitrijeviću, uglednom srpskom intelektualcu, borcu za istinska ljudska prava i slobode i principijelnom opozicionaru svake vlasti koja svoj narod dovodi u opasnost duhovnog i biološkog nestanka, nestranačkom vršiocu dužnosti predsednika Političkog saveta Dveri i saradniku našeg pokreta od 1999. godine, nastavlja se", saopštavaju Dveri.

Dveri navode da ne ulazeći u pravnu analizu odluke Apelacionog suda u Beogradu, jer bi to značilo mešanje u ono za šta, kao politička organizacija, nije nadležna, ukazuju na činjenicu progona sve većeg broja javnih delatnika koji se ne slažu za NATO ideologijom političkog homoseksualizma.

- Već je smišljen i model progona: oni se prvo nađu na udaru Poverenika za zaštitu ravnopravnosti kao „diskriminatori“, a zatim ih NVO u službi globokratije razvlači po sudovima, nastojeći da zastraši one koji slobodno misle. Kao politička organizacija porodičnih ljudi, dižemo svoj glas u odbranu prava da se istina o prirodnoj porodici čuje u našem društvu i državi, jer je jasno da u zemlji u kojoj godišnje umre od 40 do 50 hiljada ljudi više nego što i se rodi nema budućnosti sa protivporodičnim džender totalitarizmom na vlasti. Budno ćemo pratiti svakog ko se nađe na udaru ovog totalitarizma, a uvaženom dr Vladimiru Dimitrijeviću pružamo podršku u njegovoj borbi za istinska ljudska prava i slobode – poručuju iz Dveri.

Kako teče bitka za Kijev pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA