Najnovije

Miša Vacić: Nikad više ne sme da se dogodi da država smanjuje penzije

Kandidat za predsednika Srbije Miša Vacić, koji na izborima nastupa sa sloganom "Srpski patriota" pod rednim brojem 1. na glasačkom listiću obišao je dom za smeštaj i zbrinjavanje starih lica u Somboru gde je predao pomoć u higjenskim proizvodima za štićenike ove institucije.

Vacić je rekao da će mu kao predsedniku Srbije briga za dobro naših starijih građana biti prioritet.

„Nikad više ne sme da se dogodi da država penzionerima smanjuje penzije ili ukida prava. Ako postanem predsednik tajkuni će nositi teret krize, a penzionere ćemo zaštiti jer oni to zaslužuju“, rekao je Vacić i dodao da smeštaj u ustanovama za brigu o starima i bolesnima mora biti dostupan svim licima kojima je to potrebno.

„Mnogi kojima je ovakva vrsta smeštaja potrebna, na prvom mestu bolesnima ili slabije pokretnima, nemaju uslova za to jer njihova penzija ili prihodi porodice nisu dovoljni. Kao predsednik Srbije zahtevaću od izvršne vlasti da pruži veću pomoć i sufinansira u većem procentu troškove smeštaja u ovakve ustanove“, rekao je Vacić.

Poljski general Skšipčak veruje da Varšava može da preuzme Kalinjingrad, a Zaharova mu je odmah odgovorila. Više o tome saznajte OVDE.

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA