Najnovije

ZAVRŠNI MITING ZAVETNIKA U ARANĐELOVCU: Neka se plaše naroda (VIDEO)

Srpska stranka Zavetnici zakazala je danas za 18 časova završni predizborni miting u centru Aranđelovca.

Foto: Pravda

Na Gradskom trgu ispred zgrade Opštine je preko 2000 ljudi.

U masi se vide stranačke i zastave Srbije, a sa razglasa se trenutno čuju patriotske pesme.

Voditeljka programa je najavila da je lider Zavetnika i predsednički kandidat Milica Đurđević Stamenkovski upravo stigla na skup. 

Nakon intoniranja himne Republike Srbije počelo je obraćanje.

Prvi se okupljenima obratio dr Nemanja Zečević, nosilac liste Srpske stranke Zavetnici u Aranđelovcu koji je najavio da će Zavetnici u ovom gradu preuzeti odgovornost nakon izbora 3. aprila.

Nakon dr Zečevića narodu se obratio i prof. dr Srđan Perišić koji je poručio da u ovom ideološkom ratu protiv Rusije Srbija ne sme da se svrsta na stranu Zapada, a Zavetnici su garant da ćemo biti na pravoj strani.

Sledeći se okupljenima obratio prof. dr Mladen Kočica, kandidat za gradonačelnika Beograda. On je istakao da obraz nije nešto sa čime se treba igrati, a da on čista obraza poziva da se glasa za Milicu i Zavetnike.

Nakon dr Kočice okupljenima se obratio prof. dr Dušan Proroković koji je naglasio da je ulazak Zavetnika u parlament i što bolji rezultat Milice Đurđević Stamenkovski na predsedničkim izborima garancija da nećemo uvesti sankcije Rusiji i da ćemo sa neprijateljima razgovarati na drugačiji način nego sa prijateljima.

Na skupu je govorio i Ivan Damjanović koji je na kraju i najavio obraćanje Milice Đurđević Stamenkovski.

Odgovarajući na brojne napade na Srpsku stranku Zavetnici od strane vlasti, dela opozicije pa čak i Šiptara sa Kosova i Metohije, Milica Đurđevuć kaže da “Zavetnici” nisu ničije produžena ruka već “ruka pravde ovog naroda”. Ona je rekla da je težnja našeg naroda kroz sve vekove bila da budu svoji na svome.

“U nama je snaga, to mora da shvatimo. Nemojte ljudi da se plašimo ni naprednjaka, ni demokrata, ni bilo koga, neka se oni plaše naroda. Neka se plaše narodne volje, neka se plaše glasa koji se odavde večeras prenosi, neka se plaše energije sa ovoga skupe, neka se odavde pronese vest da se Srbija probudila, da Srbija ustaje, neka se odavde raspali plamen koji će da obasja junački Orašac da nam osvetli puteve kojima treba da idemo, podignite zastave, podignite baklje, za slobodnu Srbiju, da budemi svoji na svome”, rekla je Milica Stamenkoviski Đurđević posle čega je usledila velika bakljada.

Pratite snimak sa mitinga uživo:

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA