Najnovije

BAHATI SNS BATINAŠ UDARIO DEVOJKU I OTEO JOJ LETKE: U Aranđelovcu napadnuti Zavetnici! (FOTO/VIDEO)

U Aranđelovcu se oseća velika napetost jer se pored predsedničkih i parlamentarnih u ovoj opštini organizuju i lokalni izbori, ali današnji događaj prevazilazi sve granice tolerancije i zdravog razuma.

Foto: Fejsbuk printskrin

Naime, aktivista Srpske napredne stranke i bahati batinaš napao je danas devojku koja je u ime Srpske stranke Zavetnici delila letke partije kojoj pripada.

Radi se o Sofiji Pajević (25) koja je nakon incidenta bila u policiji, potom u bolnici, a lekarski izveštaj kao i njenu fotografiju nakon napada batinaša možete pogledati u prilogu koji je na svom fejsbuk profilu objavila Milica Đurđević Stamenkovski, predsednički kandidat i lider Srpske stranke Zavetnici.

Kako se vidi na snimku, bahati SNS batinaš prišao je Sofiji Pajević, dva puta je udario i iz ruke joj oteo reklamni materijal Zavetnika.

Ovim povodom oglasio se dr Nemanja Zečević, predsednik Opštinskog odbora Srpske stranke Zavetnici i kandidat za predsednika opštine Aranđelovac, čije saopštenje prenosimo u celosti:

“U Aranđelovcu aktivisti Srpske napredne stranke napadaju fizički devojke iz omladine Srpske stranke Zavetnici. 
Naime, danas je aktivista Sns-a iz Aranđelovca fizički napao našeg kandidata za odbornika i poslanika,samo zato što je delila reklamni materijal Srpske stranke Zavetnici. Prišao je da joj otme telefon, u tom momentu joj je udario šamar. To mu nije bilo dovoljno nasilnički pa se okrenuo i opet joj udario šamar pod pretnjama da će i njoj i svima ostalima iz Srpske stranke Zavetnici polomiti noge i "zapušiti" usta za sva vremena. 
Ovo je dotaklo dno Srpske napredne stranke, dokle će SNS nasiljem i ucenama pretiti našem narodu?! 
Srpska stranka Zavetnici neće odustati od svoje doslednosti i borbe, i znamo da je narod uz nas.”

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA