Najnovije

KADIROV ZAPRETIO ZELENSKOM: "Ovo ti nije najbolja opcija, ješćeš kravatu od straha!"

Lider Čečenije Ramzan Kadirov obratio se Vladimiru Zelenskom, predsedniku Ukrajine na svom Telegram kanalu.

„Vladimir Zelenski je pobegao iz Ukrajine! Toliko brzo da niko nije uspeo ni da primeti njegove svetlucave štiklice. Kao rezultat toga, administracija predsednika Ukrajine je na gubitku, a poslanici Rade na gubitku. Niko ne zna u kojoj zemlji se Zelenski pritajio. Bar ostavite poštansku adresu. Ali ni on ne postoji“ poručio je Kadirov.

Kadirov je komentarisao i glumački talenat Zelenskog:

„Vladimire, vrati se! Gde je nestao patriotizam, sva ta okretnost, zapaljivi govori? Od početka sam znao da ćeš pobeći, ali si mogao da se lepo obratiš pred svojim narodom, doduše sa veoma lošom predstavom. Mada se ni kao glumac nisi istakao posebnim talentom“.
 
„Pa ipak, nije kasno da sačuvamo obraz i pokušamo da dostojanstveno koračamo putem. Ne nameštaj ljudima. Vrati se, Vladimire! Da li zaista želiš da izabereš Sakašvilijev put i da ostatak vremena provedeš jureći okolo dok žvaćeš kravatu iz straha? Nije najbolja opcija” tvrdi Ramzan.

Lider Čečenije poručio je predsedniku Ukrajine da mu vreme nije isteklo:
 
„Ima još vremena da se vratiš u Kijev, prihvatiš zahteve Rusije i zatražimo oproštaj od stanovnika DNR, LNR i svih Ukrajinaca za bezakonje koje se tamo dešavalo poslednjih godina“.
 
„Ali, nemoj ni da se stidiš previše. Ne obraćam se predsedniku. Po zakonu, Viktor Janukovič ostaje takav za Ukrajinu. Evo ga, legitimni predsedniče, predaj vlast i nadu za sudbinu. Možda će tada ostati šanse da se bar delimično iskupiš za krivicu“ zaključio je Kadirov.

Izvor: Srbin.info/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA