Najnovije

Budite prvi koji će pročitati novu knjigu Gijom Musoa a očekuje vas i iznenađenje!

NJegova dela prevedena su na 45 jezika a Vulkan izdavaštvo nam predstavlja "Neznanku sa sene". Nabavite knjigu među prvima i to na specijalnom popustu.

Foto: Vulkan

U knjižarama širom Srbije 18. aprila pojaviće se nova knjiga svetskog bestseler autora Gijoma Musoa „Neznanka sa Sene”, u izdanju Vulkan izdavaštva. Do pojave knjige u knjižarama, na sajtu www.vulkani.rs, nova Musoova knjiga može se nabaviti po 30 odsto sniženoj ceni. 


U Parizu, jedne maglovite noći, samo nekoliko dana pre Božića, jedna devojka pronađena je na obali Sene. Nema odeću na sebi, ničega se ne seća, ali je i dalje živa. Zagonetna žena uspeva da pobegne iz bolnice i nestaje bez traga, ali DNK analize i fotografije otkrivaju njen identitet: u pitanju je pijanistkinja Milena Bergman.

Ipak, nešto se ne uklapa: ova slavna umetnica je mrtva, poginula je u avionskoj nesreći pre više od godinu dana.

Istraga ovog slučaja poverena je specijalnoj jedinici pariske policije, a to je prilika da inspektorka Roksana Monkrestjen najzad dobije priznanje koje zaslužuje.

Kada je tragovi odvedu do neobične životne priče pisca Rafaela Bataija, Mileninog bivšeg verenika, njihove će se sudbine ukrstiti. Roksana i Rafael moraće da reše zamršenu enigmu i odgovore na pitanje – da li je moguće u isto vreme biti živ i mrtav?

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA