Najnovije

FRANCUZI NEĆE MAKRONA, BIĆE KRAĐE! Stari psihijatar je 90-ih za mladog radikala rekao: „Ovo je psihoapata“ (VIDEO)

Ako pobedi na izborima za predsednika u Francuskoj Marin Lepen će obustaviti sankcije Rusiji, izvesti Francusku iz NATO i izbaciti kriminalce iz zemlje, rekla je dr Mila Alečković Nikolić, profesor psihopatologije i doktor sa Sorbone, gostujući u emisiji Reč produkcije Helmkast.

Mila Alečković (Foto: Jutjub)

Na pitanje da li će Lepenova povući i priznanje Kosova, rekla je da veruje da hoće. 

- Mi smo navikli na sve moguće akrobacije i prevare političara kada dođu na vlast. Verujem joj toliko i mislim da bi to uradila, ali opet nikada ne možete sto posto da garantujete za nekog ko dobije moć i vlast, jer onda ispliva neka utilitarna crta koju dotad nismo videli. Ali devedeset posto je da bi to uradila, da bi povukla priznanje – rekla je Alečković.

Predviđajući šta može da se desi u drugom krugu izbora, napomenula je da i u Francuskoj postoji krađa glasova putem sistema Dominion.

- Može da se desi da Emanuel Makron krađom pobedi i da onda izbiju nemiri, građanski rat i beda, jer njega zaista većinska Francuska neće. Oni možda neće nju, ali njega neće nikako. A može da se desi da prvi put u istoriji ona i pobedi – rekla je sagovornica Helmkasta.

Govoreći o predsedniku Srbije, ona je otkrila šta joj je jedan stari psihijatar rekao kada se Aleksandar Vučić tek pojavio devedesetih godina i kakvu je „dijagnozu“ postavio tada mladom radikalu. 

- Rekao je: „Vidi ovaj lepljiv govor, ovo je psihopata“. Rekla sam: „Pa mlad je još, videćemo“, kazao je: „Ne, ne, to se vidi odmah“. Eto, to je bila dijagnoza jednog iskusnog kliničara – ispričala je ona.

Alečkovićeva je potom objasnila i kakvi su ljudi psihopate. 

- Psihopatija je jedna karakterna bolest, odnosno ne smatra se kao bolest, već kao malformacija ličnosti gde nema osećaja savesti uopšte, gde superego nije stvoren, gde nema osećaja krivice, nema empatije. To se stvara do šeste godine života zato što je loše vaspitanje bilo, a ni genetika nije bogzna kakva. Psihopate nemaju empatiju ni osećaj krivice, ne kaju se nikad za počinjena dela, simuliraju, manipulišu, i mogu da glume, ali to je lažna gluma, mi kliničari odmah to vidimo, nažalost narod nekad ne vidi – istakla je profesorka psihopatologije. 

Na pitanje da li predsednik glumi, rekla je da on „glumi non stop, ali loše“.

Mila Alečković je ispričala i o snimcima nedostupnim javnosti sa sastanaka Vladimira Putina sa stranim državnicima, pa je tako navela primer kada je raniji francuski predsednik Sarkozi pokušao da postavlja uslove predsedniku Rusije. Kako je Putin reagovao i šta je odgovorio francuskom predsedniku, možete saznati ako pogledate video. 

O ceni potrošačke korpe u Srbiji pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA