Najnovije

SNIMAK ZELENSKOG KOJI POKUŠAVAJU DA SKLONE OD SVIH: Na internetu ništa ne može da nestane (VIDEO)

Zaposleni u administraciji predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog požurili su da uklone sa zvaničnih izvora snimak na kojem se on pijan okreće u predsedničkoj fotelji i ponaša se veoma nepromišljeno. U ranim jutarnjim satima u ponedeljak 18. aprila, Zelenski je snimio novo obraćanje narodu svoje zemlje.

Vladimir Zelebski (Foto: RIA Novosti)

Na snimku se vidi da je Zelenski preterao sa alkoholom ili drugim „zabavnim supstancama“, ali je odlučio da ne odbije još jedan apel svom narodu. Najpre je počeo da čita svoj govor sa papira, ali je potom prešao na improvizaciju.

Ukrajinski predsednik je još jednom obećao „bezuslovnu pobedu, a zatim pokazao neka dokumenta. A tokom preglednog snimanja iz stolice koja se okreće, Zelenski je iz nekog razloga pokazao skulpturu porcelanskog petla u svojoj kancelariji, na čemu se zahvalio. Veliki broj pratilaca koji su uživo videli snimak su komentarisali da je ukrajinski „hetman” bio veoma pripit.

Zanimljivo je da je predsednički sekretarijat ipak postavio video na zvanične naloge Zelenskog da bi ga posle nekog vremena izbrisao. Međutim, na internetu ništa ne nestaje bez traga.

Brzo uklanjanje nije pomoglo. Do jutra, sadržaj uklonjen sa zvaničnog Telegram kanala se proširio širom mreže za samo nekoliko sati.

O raketnom napadu na Lavov pročitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA