Najnovije

JOKIĆ ISKLJUČEN! Denver izgubio, 2:0 za Golden Stejt (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa ponovo su poraženi od Golden Stejt Voriorsa, a srpski centar Nikola Jokić je isključen.

Foto: Jutjub

Golden Stejt Voriorsi su rezultatom 126:106 pobedili Denver Nagetse i poveli sa 2-0 u seriji pre nego što se sve preseli u Kolorado.

Aktuelni MVP Nikola Jokić, meč je završio pre vremena pošto je isključen zbog dve tehničke greške i ukupno upisao 26 poena, 11 skokova, 4 asistencije, 2 blokade, 1 ukradenu i 3 izgubljene lopte.

Golden Stejt Voriorsi su u SBDS Eri (Small Ball Death Squad) bili čuveni po odličnom šutu za tri poena, brzoj košarci i neverovatno efikasnoj trećoj četvrtini.

Sve to smo mogli da vidimo i u noći iza nas kada je Denver pregažen u San Francisku, a opet su među glavnim igračima bili Stef Kari, Klej Tompson i Drejmond Grin.

Kao i u meču broj 1, Nagetsi su odlično igrali prvu četvrtinu uglavnom na krilima Nikole Jokića koji je ubacio prvih 13 poena svog tima, a Denver vodio sa 13:7 da bi Voriorsi uspešno uzvratili i četvrtina je završena poenima Nemanje Bjelice za 26:25 u korist gostiju iz Kolorada.

Drugi kvartal je protekao u serijama Kleja Tompsona i DŽordana Pula, pa su Voriorsi uspeli da povedu sa 57:51, a onda je usledila čuvena treća četvrtina gde su potpuno pregazili Voriorse.

Kari i saigrači ubacili su 44 poena za 12 minuta košarke, pritom je i Denver imao dobrih minuta ubacivši 30 poena od čega je 10 postigao Nikola Jokić, ali se u poslednju četvrtinu ušlo sa 101:81 u korist domaćeg tima.

U poslednjoj četvrtini nismo videli mnogo toga, a glavna je stvar da je Jokić isključen na sedam minuta pre kraja susreta.

Stef Kari je sa 34 poena bio najefikasniji, DŽordan Pul je imao 29, a srpski reprezentativac Nemanja Bjelica je za 16 minuta na terenu postigao je 10 poena, uz samo jedan promašaj iz igre (5/6).

Što se Denver Nagetsa tiče, 26 poena je imao Jokić, po 12 su upisali Barton, Moris i Hajland dok je 10 poena bio učinak Brina Forbsa, a 8 Demarkusa "Bugija" Kazinsa.

Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA