Najnovije

Direktor Srpsko-ruskog centra “Majak” jedan od govornika na tribini “Novi geopolitički poredak i Republika Srbija”

Centar za nacionalnu politiku organizovao je tribinu o specijalnoj vojnoj operaciji Ruske Federacije pod nazivom “Novi geopolitički poredak i Republika Srbija”.

Učesnici tribine (Foto: Majak)

Na tribini su govorili:  bivši ministar inostranih poslova SR Jugoslavije Živadin Jovanović, istoričar i analitičar Saša Adamović, profesor Srđan Perišić, diplomata i političar Vladimir Kršljanin i direktor Srpsko-ruskog centra “Majak” Vladimir Prebiračević.

Događaj su svojim prisustvom uveličali i predstavnici ambasade Ruske Federacije, kao i  pukovnici u penziji Sreten Egerić specijalni savetnik u Srpsko-.ruskom centru  “Majak” i Duško Šljivančanin legendarni komadant Košara, Lav Pajkić narodni poslanik u Parlamentu Srbije kao i mnogobrojni drugi gosti i zvanice.

Predsednik Centra za nacionalnu politiku Perko Matović istakao je da je ovo najkvalitetnija tribina na ovu temu jer su govornici najpozvaniji stručnjaci kao i da je srpski narod već jednom prošao kroz satanizaciju i kroz napade neonacizma i istorijske revizije tako da pored emotivnih, duhovnih i bratskih motiva, srpski narod podržava Rusiju i iz objektivnih razloga.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA