Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ZAUZETA ZGRADA SLUŽBE BEZBEDNOSTI U MARIUPOLJU: Ruska zastava se vijori na krovu

Novinska agencija ANNA-NEWS je objavila video materijal u kojem se prikazuje ulazak ruske vojske i njihove snimateljske ekipe u zgradu Oblasnog centra Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) u Mariupolju.

Ruska vojska (FRoto: RIA novosti)

Na početku snimka ruski vojnici i snimatelji prolaze kroz ruinirani deo Mariupolja i stižu do zgrade SBU, gde zatim ulaze.

Dok prolaze kroz hodnike i kancelarije u zgradi, nailaze na ostavljene uniforme oficira SBU, kao i na dvojicu mrtvih oficira u jednoj kancelariji.

Ono što je iznenadilo ruske vojnike i snimateljsku ekipu su velike količine žestokih alkoholnih pića, koje se nalaze u kancelarijama zgrade SBU.

U jednoj od kancelarija na zidu pored državne zastave Ukrajine visi i zastava ekstremističke organizacije '’Desni sektor'’.

Na kraju snimka se vidi i istaknuta ruska trobojka na krovu zgrade SBU.

Akciju Čečena u Mariupolju pogledajte OVDE.

<object height="250" width="300"><param name="movie" value="https://viar.media/player/embed_player.php?vid=4273" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="250" src="https://viar.media/player/embed_player.php?vid=4273" type="application/x-shockwave-flash" width="300"></embed></object>

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA