Najnovije

„Kletva“ novi roman Jelena Bačić Alimpić od danas u knjižarama!

Jelena Bačić Alimpić, jedna od najpopularnijih srpskih autorki, u novoj knjizi uzbudljivo i nadahnuto ispisuje emotivnu i snažnu priču o neizmernoj ljubavi, hrabrosti i odanosti.

Foto: Marko Ristić

Roman „Kletva“ od danas pred čitaocima, a predstavlja omaž ljudskoj snazi i podsećanje da se upornošću i istrajnošću mogu prevazići i najveće strahote i stradanja.

Idiličan život porodice Stanimirović iz korena će se promeniti kad njihovo mirno banatsko selo zahvati vihor Drugog svetskog rata. Otac Jovan moraće da napusti porodicu kako bi se pridružio borbi protiv okupatora, a njegova najstarija kćer Dušanka učiniće sve da sačuva majku i tri mlađe sestre. U tome će joj pomoći baba Radojka, nadaleko čuvena po svojim moćima i napicima.

Radnjom nove knjige Jelena se vraća na naše prostore: „Roman u sebi krije kompleksan odnos između dva glavna ženska lika – Dušanke Stanimirović i baba Radojke, ali i između drugih likova u knjizi koji su pažljivo iznijansirani i građeni slojevito, temeljno, onako kako suštinski doživljavam ljudskost i osnovna moralna i etička načela“.

Roman „Kletva“ je porodična drama sa mnogo neizvesnosti, napetosti, ali i ljubavi i odanosti.

„Ova knjiga nam poručuje da uprkos svim strahovima, izazovima, iskušenjima i stradanjima slavimo život i ljubav jer samo tako se može živeti“, ističe Jelena.

Novi roman Jelene Bačić Alimpić „Kletva“ možete pronaći od ponedeljka 25. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, na sajtu laguna.rs, kao i na kioscima širom Srbije.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA