Najnovije

HRVATSKI PORTAL O KONSTRAKTI: Umetnica može biti prva (VIDEO)

Počinju probe na „Evrosongu“ u Torinu, a specijalizovani evrovizijski portali polako sabiraju utiske i daju svoje procene za plasman ovogodišnjih učesnika festivala. Urednici hrvatskog portala eurosong.hr dali su jasnu procenu: Umetnica može biti prva.

Konstrakta (Foto: Jutjub)

Hrvatski portal eurosong.hr od 2007. godine daje svoje procene plasmana takmičara na „Pesmi Evrovizije“ u okviru projekta „Razmišljamo naglas“.

Devet urednika portala je dobilo zadatak da prokomentarišu i ocene ovogodišnje takmičare, a na osnovu poena se utvrđuje rang-lista. 

Predstavnica Srbije Konstrakta je, uz reči urednice portala „U Torinu umetnica može biti prva“, zauzela prvo mesto osvojivši 84 od mogućih 90 poena.

Sanja sa portala eurosong.hr rekla je da se radi o originalnoj pesmi sa kojom je Konstrakta uspela da osvoji čitav region i da misli da može da pobedi u Torinu, a navela je i razloge za to.

"Iznimno zanimljiva pesma, upečatljiv nastup koji Konstrakta dodatno podiže na višu razinu sa beskrajnom harizmom i ona tu pesmu i nastup nosi svojim pogledom", navela je Sanja i dodala da je Konstrakta poslala kompletan paket na „Evrosong“.

Na drugom mestu je predstavnica Kipra, a treće mesto je zauzela takmičarka iz Švedske.

Ana Đurić Konstrakta i delegacija Srbije svečano su ispraćeni u Torino pre dva dana, a prve probe na evrovizijskoj sceni imaće već u utorak, 2. maja. Nastupiće u drugom polufinalu „Evrosonga“ 12. maja.

Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA